Antena Căutare

Germania: Un bunic si-a uitat nepoata in portbagaj si a mers sa se plimbe

Un barbat in varsta de 72 de ani din Germania care s-a lsat induplecat de nepoata sa o lasa sa stea in portbagajul masinii a uitat-o acolo cand a ajuns la destinatie.

Potrivit Huffington Post, fetita de noua ani si bunicul ei mergeau sa viziteze lacul Sorpe, din nord-vestul Germaniei. Micuta i-a cerut sa o lase sa stea in portbagaj in timpul calatoriei cu masina, iar bunicul ei a acceptat.

Atunci cand au ajuns la destinatie, barbatul a fost furat de peisaj si a iesit din masina sa se plimbe in jurul lacului. Nu si-a dat seama nicio clipa ca nepoata lui ramasese in portbagaj.

Alti turisti aflati in zona au auzit tipetele fetitei si au alertat pompierii care au venit sa o elibereze din portbagaj.

Reprezentantii politiei au declarat ca bunicul fetei a fost vizibil afectat de intamplare si a promis ca nu va mai lasa pe nimeni sa mearga in portbagajul masinii sale.

Foto: clkr.com

VIDEO! Camelccino: Cafeaua cu lapte de camila... VIDEO! Un batran s-a ridicat din scaunul cu rotile, dupa ce a ascultat muzica preferata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x