Antena Căutare

Gest inuman! Un câine a fost găsit abandonat, pe un câmp, cu botul și labele lipite cu bandă adezivă. Imaginile îți rup sufletul!

Carlos Carillo mergea spre serviciu când a observat bietul animal, abandonat pe câmp. Deşi, la început, nu şi-a dat seama despre ce este vorba exact, bărbatul s-a apropiat şi a descoperit căţeluşul legat.

Carlos Carillo mergea spre serviciu când a observat bietul animal, abandonat pe câmp. Deşi, la început, nu şi-a dat seama despre ce este vorba exact, bărbatul s-a apropiat şi a descoperit căţeluşul legat.

„La început nici nu mi-am dat seama că e un căţel. Am întors, ne-am apropiat şi am văzut că e un căţeluş. Din fericire, nu era rănit sau chinuit. Măcar atât!

Când ne-a văzut, a început să dea frenetic din codiţa, s-a apropiat târându-se spre noi, şi-a dat seama că urmează să-l salveze cineva”, a povestit bărbatul pentru The Dodo.

Căţeluşul a fost dus la cel mai apropiat centru de adopţie, undea fost îngrijit şi pregătit pentru adopţie.”E un câine foarte afectuous, foarte prietenos, mereu vesel”, a spus şi un reprezentant al centrului de adopţie.

O imagine cât o mie de cuvinte! După ce a pătimit în flăcările din Colectiv, Adina Apostol își alină durerea alături de ... Un cuplu a avut parte de o surpriza imensă, după ce a intrat în bucătăria casei abia cumpărate. Oamenii au descoperit o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x