Antena Căutare

Nu te lasă inima să privești! Un tânăr și-a bătut joc de un cerșetor în cel mai crunt mod posibil (VIDEO)

Lumea întreagă a fost scandalizată după ce un tânăr petrecăreț a făcut un gest de-a dreptul scandalos, chiar în văzul tuturor! Bărbatul a umilit un om al străzii în cel mai crunt mod posibil!

Lumea întreagă a fost scandalizată după ce un tânăr petrecăreț a făcut un gest de-a dreptul scandalos, chiar în văzul tuturor! Bărbatul a umilit un om al străzii în cel mai crunt mod posibil!

Era în timpul serii atunci când un petrecăreț pe nume Adam Thorpe a ieșit din localul în care a băut ceva mai mult decât trebuia și și-a cumpărat un kebab. Doar că nu a durat mult și a recurs la un gest de-a dreptul scandalos!

Mai exact, tânărul din Marea Britanie a mers cu prietenii la un fast food și apoi a observat un om al străzii cum cerșește bani. Adam, fără să îi pese de altceva, a luat kebabul și l-a aruncat direct în fața sărmanului înfometat. Apoi i-a dat zece lire, răsplată că „l-a distrat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, nici partenerii de distracție nu puteau rata momentul, așa că au pus imediat mâna pe telefoane și au filmat totul, ca să poată savura și mai târziu crudul gest.

Când cazul a ajuns tot mai mult în atenția presei și a internauților, tânărul de 29 de ani a pornit pe strada în care a avut loc incidentul, ca să îl găsească pe omul străzii și ca să își ceară scuze.

Ulterior, Adam a povestit tuturor că nu și-a dat seama ce face și că a regretat mult fapta sa, dar...omul străzii nu a mai fost găsit acolo ca să audă scuzele tânărului care l-a umilit...Uneori, regretul nu poate repara greșelile din trecut.

Pe o stradă din Germania s-a revărsat un “râu” de ciocolată! Imagini inedite cu tona de “desert” ajunsă pe șosea... Cea mai puternică rugăciunea pentru ajutor imediat face adevărate minuni! O rostești și vezi rapid efectele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x