Căutare Live

Nu te lasă inima să privești! Un tânăr și-a bătut joc de un cerșetor în cel mai crunt mod posibil (VIDEO)

Lumea întreagă a fost scandalizată după ce un tânăr petrecăreț a făcut un gest de-a dreptul scandalos, chiar în văzul tuturor! Bărbatul a umilit un om al străzii în cel mai crunt mod posibil!

Lumea întreagă a fost scandalizată după ce un tânăr petrecăreț a făcut un gest de-a dreptul scandalos, chiar în văzul tuturor! Bărbatul a umilit un om al străzii în cel mai crunt mod posibil!

Era în timpul serii atunci când un petrecăreț pe nume Adam Thorpe a ieșit din localul în care a băut ceva mai mult decât trebuia și și-a cumpărat un kebab. Doar că nu a durat mult și a recurs la un gest de-a dreptul scandalos!

Mai exact, tânărul din Marea Britanie a mers cu prietenii la un fast food și apoi a observat un om al străzii cum cerșește bani. Adam, fără să îi pese de altceva, a luat kebabul și l-a aruncat direct în fața sărmanului înfometat. Apoi i-a dat zece lire, răsplată că „l-a distrat”.

Așa cum era de așteptat, nici partenerii de distracție nu puteau rata momentul, așa că au pus imediat mâna pe telefoane și au filmat totul, ca să poată savura și mai târziu crudul gest.

Când cazul a ajuns tot mai mult în atenția presei și a internauților, tânărul de 29 de ani a pornit pe strada în care a avut loc incidentul, ca să îl găsească pe omul străzii și ca să își ceară scuze.

Ulterior, Adam a povestit tuturor că nu și-a dat seama ce face și că a regretat mult fapta sa, dar...omul străzii nu a mai fost găsit acolo ca să audă scuzele tânărului care l-a umilit...Uneori, regretul nu poate repara greșelile din trecut.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri