Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIRAL: Gestul dezgustător făcut de un băiat în timpul unui interviu televizat. A repetat isprava de două ori: „Îi era foame"

Un copil a înghiţit o muscă în timp ce se afla în direct. Băiatul se afla la o emisiune televizată alături de familie. Imaginile au devenit virale şi mii de utilizatori au fost extrem de surprinşi, dar şi amuzaţi

Gestul dezgustător făcut de un băiat în timpul unui interviu televizat

captura video YouTube

Băiatul a simţit cum o muscă i se aşează pe față, chiar în zona gurii. A scos limba şi a înghiţit musca. La fel a procedat şi cu a doua muscă, relatează Daily Mirror.

O echipă de filmare vizita comunităţile rurale din Australia pentru a afla cum au fost afectaţi locanicii de ploile torenţiale apărute după o lungă perioadă de secetă marcată de incendii.

Cei doi părinţi ai băiatului povesteau într-un interviu despre momentele dificile cu care s-au confruntat. Băiatul care stătea lângă părinţi, cu o pălărie imensă de cowboy pe cap şi un zâmbet foarte larg, a reuşit performanţa de a înghiţi două muşte şi să-şi păstreze zâmbetul pe buze.

În filmare se poate auzi o voce care exclamă amuzată: „Le-a prins pe amândouă!”

Unul dintre utilizatori s-a întrebat foarte intrigat cum poate o muscă să se ferească de o mână care se mişcă rapid şi să fie „capturată” de o limbă care se târăşte pe obraz.

Un alt internaut a concluzionat: „Băiatului îi era foame."

Recomandari