Antena Căutare

Gestul emoționant făcut de o actriță după ce a avut doar un spectator în public. Mesajul ei viral a umplut sala la următorul show

Postarea unei actrițe a devenit virală după ce aceasta s-a plâns pe internet că a avut un singur spectator la show-ul ei. Ce a urmat apoi a uimit-o, iar următoarea ei reprezentație s-a ținut cu sala plină.

imagine cu o femeie singura in public la teatru
Gestul emoționant făcut de o actriță după ce a avut doar un spectator în public | Shutterstock

Cu siguranță nu este ușor să urci pe scenă la propriul tău show și să vezi un singur spectator în public. Oricât de pregătit ai fi pentru eșec, un astfel de eveniment poate fi traumatizant, însă nu și pentru Georgie Grier. Actrița a reușit să transforme acest mic impediment într-un adevărat succes cu doar o postare în mediul online. Gestul făcut de ea după momentul dureros a schimbat totul.

Ce mesaj a transmis actrița Georgie Grier după ce a avut un singur spectator în public la show-ul ei

După show-ul ei din cadrul Edinburgh Festival Fringe care nu a mers așa cum se aștepta, actrița și scenarista Georgie Grier a simțit nevoia să își exprime tristețea în mediul online. Astfel, tânăra a postat o fotografie cu ea plângând, însoțită de un mesaj înduioșător, transmite insider.com.

„Astăzi era o persoană în publicul când am interpretat piesa mea „Sunsets” la #edfringe. E bine, nu-i așa? E bine…?” a scris ea pe Twitter și totul a luat o turnură neașteptată.

Citește și: Cine este presupusa iubită a lui Brad Pitt, cu 29 de ani mai tânără. De ce a ales să poarte un lanț cu inițiala B în memoria lui

Postarea ei a devenit rapid virală, cu peste 11 milioane de vizualizări și mii de comentarii de susținere. În plus, mai mulți artiști și comedianți celebri și-au împărtăși propriile experiențe „jenante” pe care le-au trăit de-a lungul carierei.

„TOȚI am pățit-o. În curând, vei povesti râzând despre asta. De mai multe ori a trebuit să-mi cinstesc publicului, drept mulțumire că erau singurii de acolo”, a comentat comediantul Ó Briain.

„Cel mai bun lucru, totuși, este timpul petrecut pe scenă, iar spectacolul se va îmbunătăți de fiecare dată, gata pentru marile mulțumiri de mai târziu!”, a mai adăugat acesta.

„Este absolut normal... ca doar o persoană să vină spectacolul tău, mai ales la începutul evenimentului din Edinburgh, și, de asemenea, să fii puțin supărat sau enervat din cauza asta. . E perfect și asta”, a spus, printr-un mesaj video și comediantul Manford.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva zile distanță, însă, The Gilded Balloon, unde Grier interpretează Sunsets, a confirmat vineri după-amiază că show-ul ei s-a jucat cu casa închisă, raportează theguardian.com.

Potrivit informațiilor, se pare că tânăra și-a deschis reprezentația cu replica „Hello Wembley” și apoi a continuat show-ul creat în jurul comedilor romantice, iar acțiunea este plasată în timpul înregistrării unui podcast.

Citește și: Arnold Schwarzenegger a astupat o groapă de pe strada sa. Imagini inedite cu actorul: „În loc să te plângi, mai bine faci ceva”

O femeie a observat un mesaj bizar scris cu pixul pe mâna călătorului din fața ei. Ce a urmat după ce a postat totul pe ... Iluzie optică virală! Găsește trandafirul din imagine în cel mult 10 secunde ca să vezi dacă ai privire de vultur. Iată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x