Căutare Live

Scenă emoționantă în fața unui magazin din Alba Iulia. Gestul făcut de o femeie pentru o fetiță săracă: "Oaaau"

O femeie aflată la cumpărături a făcut un gest de umanitate pentru o fetiță necăjită, care cerșea în fața magazinului din Alba Iulia. După câteva minute petrecute in interior, tânăra a ieșit cu o păpușă, pe care i-a dăruit-o copilei.

Scenă emoționantă în Alba Iulia

alba24.ro

Scena a fost povestită de un martor care a mărturisit că l-a impresionat până la lacrimi femeia.

”Eram la ieșire din magazin. Am surprins un moment care mi-a luminat sufletul pentru că mi-am reamintit că pe lumea asta există oameni frumoși prim generozitate și modestie.

O tânără a ieșit din magazin cu o păpușă foarte mare, într-o cutie frumoasă, roz și cu o pătură de asemenea roz, pe care le-a oferit fetiței unei femei aflate la cerșit acolo.

Când s-a trezit cu cadoul în brațe, fetița, destul de mică, de vreo 2-3 ani, a scos un ”Oaaaa!”, de parcă tocmai ar fi avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Bucuria din ochii micuței s-a transferat și mamei ei.

Tânăra i-a spus încet mamei ”Sărbători fericite” și a dispărut rapid printre mașinile din parcare, fără să aștepte mulțumiri sau să facă paradă de gestul ei.

Totul s-a petrecut foarte rapid. Am reținut doar că era îmbrăcată modest și avea pe umăr un rucsac mic, semn că cel mai probabil și ea era mama unui copil.

A profitat de uimirea și bucuria fetiței pentru a pleca înainte să primească mulțumiri și fără să își arate emoția care sigur a cuprins-o și pe ea.

Am vrut să afle și alții această întâmplare emoționantă, cel puțin pentru mine”, a fost mesajul transmis de bărbatul din Alba Iulia care a asistat la moment, publicat de site-ul local alba24.ro.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri