Antena Căutare

Un gest inconstient a costat-o pe o stewardesa locul de munca. In numele ei, compania si-a cerut scuze

Un mesaj agresiv postat pe Facebook i-a adus demisia unei stewardese de la compania aeriana Cathay Pacific

La sfarsitul lunii noiembrie, femeia era la munca pe ruta Bangkok-Hong Kong, atunci cand a vazut-o in avion pe fiica fostului premier thailandez, Thaksin Shinawatra. Pe Facebook, stewardesa a postat ca ar fi vrut sa-i arunce cafea in fata tinerei pentru ca nu-i suporta tatal. In plus, , ea a publicat si numarul scaunului pe care statea Paetongtarn Shinawatra, fapt ce contravine politicilor companiei aeriene.

In urma scandalului, conducerea companiei si-a cerut scuze pentru mesajul publicat de angajata si a precizat ca aceasta a demisionat.

“Nu i-am aruncat cafea in fata, dar nu are habar ca eu voi continua sa lupt pana cand clanul din care face parte nu va mai trai ca mustele pe pamantul thailandez”, a scris ea pe Facebook.

Thaksin este o figura extreme de controversata in politica locala. El a fugit din tara, traind intr-un exil auto-impus, dupa ce a fost condamnat pentru coruptie, in anul 2008. Sora lui, Yingluck, este acum premier.

In Harghita s-a deschis prima fabrica de sarmale: "Lucram la foc continuu"... National Geographic a cercetat aparitia unui OZN in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x