Antena Căutare

Gheorghe Zamfir isi scoate la licitatie unul dintre naiuri pentru renovarea unor scoli

Unul dintre naiurile lui Gheorghe Zamfir va fi scos la licitatie. Banii obtinuti din vanzarea instrumentului muzical vor fi donati pentru renovarea unor scoli din satele sarace din judetul Timis.

Naiul va fi scos la licitatie pe 8 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat la Timisoara, relateaza ziarul Adevarul. Alaturi de instrumentul muzical, vor fi scoase la licitatie echipamente ale jucatorilor de la Manchester United, dar si un tricou al lui Cristi Chivu, pe care l-a si semnat.

Gheorghe Zamfir va sustine si un concert la evenimentul din Timisoara, la fel ca si trupa Pasarea Colibri.

Toate obiectele vor fi scoase la licitatie in cadrul unei gale dedicate strangerii de fonduri pentru continuarea proiectului „Zece scoli de nota 10”. Astfel, se incearca renovarea unor scoli din mai multe sate din judetul Timis. Fondurile necesare se ridica la 200.000 de lei. In judetul Timis au fost identificate 24 de unitati de invatamant in care copiii nu au acces la o toaleta civilizata.

Foto: Intact Images

Jaf spectaculos la metrou, in Budapesta... VIDEO! Emotionant: Reactia nepretuita a doi caini la revederea stapanului intors din Afghanistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x