Antena Căutare

Ghid simplu și distractiv! Învaţă să vorbeşti limba Minionilor în trei minute!

Minionii au cucerit Planeta! Sunt atât de simpatici în nebunia lor încât pur şi simplu ai cum să nu te amuzi. De la "Banana" sau la "Gelato", toate replicile lor au o savoare greu de explicat în cuvinte.

Minionii au cucerit Planeta! Sunt atât de simpatici în nebunia lor încât pur şi simplu ai cum să nu te amuzi. De la "Banana" sau la "Gelato", toate replicile lor au o savoare greu de explicat în cuvinte, scrie Zu Tv.

Vezi pe zutv.ro: AŞA ar arăta 12 celebrităţi dacă ar fi Minioni!

Apropo de cuvinte, suntem convinşi că mereu ţi-ai dorit să ştii ce spun Dave sau Bob. Dacă răspunsul este da, te afli în locul perfect pentru că acum vei învaţă în sfârşit limba minionilor.

Până să începi prima şi ultima lecţie trebuie să ştii că s-a aflat şi răspunsul la întrebarea: de ce nu există Minioni femei? A explicat Pierre Coffin, cel care i-a creeat pe Minioni: "Sunt ca o gaşcă de băieţi tâmpiţi. Pur şi simplu nu am putut să-mi imaginez şi femei".

Credit foto: zutv.ro

Învață să-l "citești" ca pe o carte! Horoscopul care îţi spune o mulţime de lucruri despre caracterul partener... 65 de ani de succes. Continuă! 88 de ani de viață. Stop! Alcides Ghiggia, eroul Uruguayului la Cupa Mondială din 1950, a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x