Antena Căutare

Ghidul cumpărătorului de cadouri I: "Cerceii de designer pe care să îi porți în seara de Revelion și pe care îi găsești în București, doar pe 15 și 16 decembrie"

Ghidul cumpărătorului de cadouri I: "Cerceii de designer pe care să îi porți în seara de Revelion și pe care îi găsești în București, doar pe 15 și 16 decembrie"

Ghidul cumpărătorului de cadouri I: "Cerceii de designer pe care să îi porți în seara de Revelion și pe care îi găsești în București, doar pe 15 și 16 decembrie" Galerie
Ghidul cumparatatorului de cadouri

Se apropie sărbătorile de iarnă, deci începe și goana după cadouri. Un motiv bun să ne străduim cu toții să găsim darurile perfecte, cu care să-i impresionăm pe cei dragi de Crăciun. Există o mulțime de variante pe piață, pentru toate gusturile și toate bugetele, însă rar găsești un cadou special, unic, handmade, realizat cu dibăcie și atenție la detalii pentru persoanele aparte din viața ta.

În privința sexului frumos, atunci când vorbim de mame, bunici, iubite, prietene, lucrurile par a fi mai simple. Orice femeie, indiferent de preferințele stilistice, se va bucura de un cadou ce constă în bijuterii, iar o pereche de cercei este mereu binevenită și poate fi cu ușurință asortată oricărei ținute din garderobă, deci nu ai cum să dai greși. Dacă mai adaugi și faptul că sunt creați în atelierul personal al unui designer, fiind un model special, vei impresiona cu siguranță.

Noi îți propunem o pereche de cercei de argint, cu linii simple, dar de efect, realizată manual într-un stil contemporan de către un designer talentat, cu o viziune minimalistă. Sistemul de prindere este unul foarte simplu, deloc incomod, ceea ce îi face ușor de purtat. Argintiul curat se va face cu certitudine remarcat în seara de Revelion dacă îl vei asorta la o rochie simplă, neagră, însă cerceii pot fi purtați cu succes și alături de o ținută roșie pentru ziua de Crăciun.

Îi poți găsi la Târgul cadourilor de designer – NOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe magia sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

O învățătoare, în centrul unui scandal după ce le-a spus copiilor că ”Moș Crăciun nu există!”O mamă e revoltată: ”Le-a d... Ghidul cumpărătorului de cadouri II: Cum înviorezi ținuta de Anul Nou cu coliere colorate pe care le găsești doar pe 15 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x