Căutare Live

Ghidul cumpărătorului de cadouri V: inspirație marină pentru darurile de Crăciun? Cele mai interesante aranjamente hand-made cu licheni și scoici. Unde le găsești în București?

Ghidul cumpărătorului de cadouri V: inspirație marină pentru darurile de Crăciun? Cele mai interesante aranjamente hand-made cu licheni și scoici. Unde le găsești în București?

Ghidul cumparatatorului de cadouri

Atunci când temperaturile scad începem să visăm la vremea caldă din timpul verii și la amintirea serilor petrecute pe malul mării, admirând valurile și vegetația. Ce ai spune dacă ți-ai putea crea un colț de vară chiar în bradul de Crăciun sau pe un perete al casei?

Globurile sunt principalele decorațiuni pe care le inserezi în decorul de sărbătoare, motiv pentru care unele într-o variantă inedită, de vară, pot scoate din anonimat vestitul pom de iarnă. Transparente, dar umplute cu scoici și vegetație marină, aceste ornamente pot reprezenta un cadou neașteptat pentru o persoană dragă ție.

Dacă totuși preferi să îți creezi un colț marin în casa ta, alege următoarele variante de decorațiuni interioare. Fie o casă de lemn sau o ramă hexagonală, care încadrează plante specifice, ori o versiune modernă de ceas încadrat de licheni sau o decorațiune realizată dintr-un mix de licheni cu bumbac.

Toate aceste variante pot fi folosite drept cadouri de Crăciun pentru o persoană care iubește marea și își dorește să păstreze un fragment din lumea marină pe toată perioada anului. Ele pot fi găsite la Târgul cadourilor de designerNOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe spiritul sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri