Căutare Live

Ghidul cumpărătorului de cadouri VIII: e momentul să încerci decorațiunile din ceramică. Trei sugestii simpatice care îți vor aminti de Crăciunul de altă-dată.

Ghidul cumpărătorului de cadouri VIII: e momentul să încerci decorațiunile din ceramică. Trei sugestii simpatice care îți vor aminti de Crăciunul de altă-dată. Vezi unde le găsești în București

Ghidul cumparatatorului de cadouri

Obiectele din ceramică par să spună mereu o poveste, fie a celui care a mânuit lutul pentru a le crea, ori a elementului pe care îl reprezintă. Nouă ne plac momentele în tihnă, și de aceea considerăm că nu există moment mai bun de ascultat povești decât în preajma Crăciunului.

Cu ajutorul decorațiunilor de ceramică, vei intra în atmosfera de sărbătoare, iar casa ta va începe să spună povești. Poți alege dintre trei sugestii simpatice, care să îți amintească de Crăciunul de odinioară.

Îngerașii-clopoțel, decorați cu aur coloidal sau clopoțeii cu peisaje de iarnă sunt obiectele decorative perfecte pentru bradul tău de anul acesta, încărcându-i ramurile cu motive de sărbătoare.

Masa de Crăciun va părea banală fără suporturile de lumânări în formă de căsuță, care parcă ne transpune în lumea de turtă dulce a lui Hansel și Grettel, ori într-o căbănuță de munte.

Surprinde-ți invitații cu mici obiecte din ceramică, căni, cești, farfurii mici cu care să le servești ceaiul sau poate o felie de cozonac. Modelele lucrate manual, în culori precum verde, turcoaz, albastru cobalt vor încânta privirile musafirilor și vor da un aer special întregii întâlniri.

Acestea decorațiuni pot fi găsite la Târgul cadourilor de designer – NOEL, ce te întâmpină cu o serie de propuneri speciale, de calitate, realizate cu suflet și migală, ce transmit mai departe magia sărbătorilor într-un mod prin care numai niște daruri manufacturate o pot face.

Pentru că sărbătorile sunt despre simplitate, bucurie și gesturi din suflet, te sfătuim să îți cauți darurile cu atenție. Ne găsești între 15 și 16 decembrie, în Bd. Dacia nr. 12, la cel mai longeviv târg de cadouri de designer din București, NOEL, unde vei putea descoperi o selecție filtrată de obiect fresh de designer, bijuterie contemporană, fashion, leather, beauty room (cosmetice), gourmet sau artă.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri