Antena Căutare

Giulgiul din Torino - o descoperire adevarata

Noi cercetari au fost incununate cu un rezultat incredibil, pe care toata crestinatatea l-a asteptat de mii de ani: Giulgiul din Torino, cel despre care se crede ca a acoperit trupul Mantuitorului, este adevarat.

Potrivit testelor facute, imaginea imprimata pe Giulgiul din Torino nu ar fi putut fi falsificata cu niciun fel de tehnologie din perioada medievala.

Astfel, cu numai cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului, oamenii de stiinta au publicat un nou studiu care conchide ca misterioasa descoperire medievala - Giulgiul din Torino - este adevarata.

Acest rezultat ar putea fi un cadou pretios pentru cei care cred in autenticitatea panzei care a infasat trupul Mantuitorului.

Scepticii au sustinut ca panza este un fals, iar testele cu carbon efectuate in mai multe laboratoare de prestigiu au scos la iveala ca dateaza din perioada 1260-1390.

2011/12/21//464410-giulgiu.jpg

"Imaginea impregnata pe giulgiu a unui om biciuit si crucificat are multe caracteristici fizice si chimice care sunt foarte speciale. Acea culoare este imposibil sa fie refacuta intr-un laborator", a declarat un cercetator de la Agentia Nationala pentru noi tehnologii, din Italia.

Sursa: Antena3

Marea Britanie: A trait cu un pix in stomac timp de 25 de ani!... VIDEO! Au fost descoperite doua noi exoplanete asemanatoare cu Terra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x