Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Giulgiul din Torino - o descoperire adevarata

Noi cercetari au fost incununate cu un rezultat incredibil, pe care toata crestinatatea l-a asteptat de mii de ani: Giulgiul din Torino, cel despre care se crede ca a acoperit trupul Mantuitorului, este adevarat.

Potrivit testelor facute, imaginea imprimata pe Giulgiul din Torino nu ar fi putut fi falsificata cu niciun fel de tehnologie din perioada medievala.

Astfel, cu numai cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului, oamenii de stiinta au publicat un nou studiu care conchide ca misterioasa descoperire medievala - Giulgiul din Torino - este adevarata.

Acest rezultat ar putea fi un cadou pretios pentru cei care cred in autenticitatea panzei care a infasat trupul Mantuitorului.

Scepticii au sustinut ca panza este un fals, iar testele cu carbon efectuate in mai multe laboratoare de prestigiu au scos la iveala ca dateaza din perioada 1260-1390.

2011/12/21//464410-giulgiu.jpg

"Imaginea impregnata pe giulgiu a unui om biciuit si crucificat are multe caracteristici fizice si chimice care sunt foarte speciale. Acea culoare este imposibil sa fie refacuta intr-un laborator", a declarat un cercetator de la Agentia Nationala pentru noi tehnologii, din Italia.

Sursa: Antena3

Recomandari