Antena Căutare

Revista Globe: Printesa Diana nu a murit in accident, ci a fost asasinata in ambulanta!

Revista de scandal "Globe" lanseaza o ipoteza socanta despre moartea Printesei Diana. Conform acesteia, Lady Di nu ar fi murit in tunelul stradal Pont de l'Alma din Paris, ci a fost asasinata in ambulanta, in drum spre spital.

Jurnalistii de la Globe sustin ca detin dovezi clare care sustin acest lucru. Ei considera ca a fost vorba despre un complot bine pus la cale si sustin ca se afla in posesia marturiei unui investigator care stie cine sunt criminalii.

Printesa Diana a murit pe 31 august 1997, intr-un accident de masina. Ea se afla intr-o limuzina, impreuna cu Dodi Al-Fayed si cu seful securitatii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. In incercarea de a se feri de paparrazii care ii urmareau pe strazile din Paris, Henri Paul a accelerat, iar cand a intrat in tunelul Pont de l'Alma, nu a mai putut controla masina care circula cu 200 de km/h si s-a izbit de piloni.

Lady Di era inca in viata cand a sosit ambulanta, insa din cauza unor rani grave, ea a suferit un stop cardiac la spital.

FOTO: Hepta

Numarul laureatilor cu Nobel dintr-o tara este direct proportional cu consumul de ciocolata... Cercetatorii romani au creat un tratament pentru calvitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x