Antena Căutare

Descoperire incendiară la o fabrică de chipsuri din Hong Kong!

O grenadă din Primul Război Mondial a fost descoperită la o fabrică de chipsuri din Hong Kong, într-un sac cu cartofi proveniți din Franța. Grenada a fost dezamorsată cu succes de autorități, astfel de incidente întâmplându-se frecvent în lume.

O grenadă din Primul Război Mondial a fost descoperită la o fabrică de chipsuri din Hong Kong, într-un sac cu cartofi proveniți din Franța.
Grenada a fost dezamorsată cu succes de autorități, astfel de incidente întâmplându-se frecvent în lume.

O grenadă germană de mână datând din Primul Război Mondial a fost descoperită la o fabrică de chipsuri din Hong Kong, într-un sac de cartofi importați din Franța. Explozibilul se afla într-o condiție instabilă și putea exploda în orice moment, au declarat reprezentanți ai poliției din Hong Kong, pentru că avea cuiul scos dar nu fusese încă detonată.

Din informațiile autorităților din Hong Kong, grenada a fost cel mai probabil scoasă din pământ o dată cu cartofii plantați pe un câmp din Franța și a fost neglijată la ambalarea acestora către export. Grenada a fost însă dezamorsată fără probleme de către autorități, chiar în apropierea fabricii de chipsuri cu pricina.

Se întâmplă frecvent ca armament sau muniție aparținând unuia dintre cele două Războaie Mondiale să fie descoperit în cele mai neașteptate locuri din lume, din cauza faptului că acesta a fost lăsat în urmă în urma operațiunilor militare sau, cum a fost cazul acestei grenade, aruncat fără să detoneze.

Anul trecut, tot în Hong Kong a fost descoperită o bombă din cel de-Al Doilea Război Mondial pe un șantier, fiind necesară evacuarea unei zone comerciale aglomerate din oraș.

Un copilaș a fost îngropat de viu de cei care ar fi trebuit să îl îngrijească. L-au condamnat la moarte „în numele Domnu... 5 februarie, Anul Nou Chinezesc. Tradiții, obiceiuri și simboluri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x