Antena Căutare

Guvernele LUMII au ascuns asta tuturor! Momentul a fost așteptat de MILIOANE de oameni! „Ceea ce ați văzut e REAL, din păcate trebuie să recunoaștem că este adevărat!”

Recent, un fenomen bizar a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost postat pe internet și a stârnit numeroase reacții.

Recent, un fenomen bizar a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost postat pe internet și a stârnit numeroase reacții.

Incidentul s-a produs în Chile, acolo unde la un moment dat, pe cer a apărut un obiect zburător neidentificat. Oficialii care au privit filmarea spun că nu au deocamdată o explicație logică pentru straniul OZN ce seamănă izbitor de mult cu o navă extraterestră.

Totuși, aceștia au spus că discul argintiu are un diametru de zece metri și a făcut mișcări ce nu sunt specifice unei nave construite de om.

Ce ascunde POZIȚIA DE SOMN despre personalitatea ta! Află lucruri care te vor DESCRIE perfect... „Mami, ce e ăla din apă? Se mișcă în spatele casei!” Toți au fost în stare de ȘOC când au văzut ce FIINȚE dau târcoale l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x