Antena Căutare

Hahaaaa! Ei sunt cei mai nesimțiți bărbați în funcție de zodie

Unii bărbaţi sunt mai nesimţiţi decât alţii, iar acest lucru este dovedit de anumite tipare astrale care se potrivesc majorităţii fiecărei zodii.

Unii bărbaţi sunt mai nesimţiţi decât alţii, iar acest lucru este dovedit de anumite tipare astrale care se potrivesc majorităţii fiecărei zodii. Desigur, există şi excepţii, însă multe trăsături sunt comune în rândurile celor care tratează femeile cu lipsa de respect, scrie yve.ro

Află cât de nesimţiţi sunt bărbaţii din fiecare semn zodiacal şi în privinţa cărora este bine să fii precaută.

Berbec
Bărbatul din zodia Berbec este bun în adâncul sufletului sau, însă are o fire impulsivă, directă şi de aceea poate spune sau face lucruri care să deranjeze uneori, fără să se gândească la impactul pe care îl au asupra ta, astfel încât poate fi catalogat ocazional drept nesimţit.

Taur
Bărbatul Taur ştie cum să se poarte şi de regulă este manierat. Cu toate că în anumite circumstanţe poate fi extrem de încăpăţânat, nu este genul care să se poarte urat cu ţine, iar şansele de a fi nesimţit, sunt rare.

Gemeni
Cu Bărbatul născut sub semnul Gemeni, trebuie să ai mare grijă. Acesta are un caracter cameleonic şi cu toate că la prima vedere pare cuceritor, deseori îşi schimbă starea de spirit şi poate întrece măsură, devenind cel mai nesimţit dintre toţi nativii zodiacului.

Rac
În general, Bărbatul Rac este un exemplu de bun simt. Şansele că el să sară calul şi să jignească sunt minime, deoarece este sensibil şi nu agreează nesimţirea. În unele ocazii poate fi instigat, însă rareori da curs unor gânduri sau fapte de acest gen.

Leu
Nativul acestei zodii se numără şi el printre cei mai nesimţiţi bărbaţi, deoarece are o fire dificilă şi impulsivă. Cu toate că nu îl detronează pe bărbatul din Gemeni, Leul poate fi foarte maliţios atunci când vrea şi nu se abţine de la fapte sau vorbe ireverenţioase.

Fecioara
Bărbatul din zodia Fecioara acţionează de multe ori în interesul propriu. Trebuie să ai grijă cu el, deoarece tinde să fie de multe ori nemulţumit, să te critice peste măsură şi să deranjeze prin lipsa lui de bun-simt.

Balanţă
Nativul din Balanţă poate trece rapid de la o stare la altă, iar când se enervează poate fi foarte nesimţit. Însă, în general, ştie cum să se poarte şi dacă este în toane bune, ajunge să dea dovadă de mult bun-simt şi maniere exemplare.

Scorpion
Bărbatul din această zodie este cunoscut pentru faptul că are trăiri intense, iar atunci când se supără, nu îi stă nimeni în cale. De aceea, poate fi extrem de nesimţit, mai ales dacă cineva îl supără, căci nu uită şi tinde să se răzbune.

Săgetător
Bărbatul din Săgetător este direct şi sincer, spune verde în faţă ce are pe suflet, mai ales când simte că are dreptate. Această francheţe poate fi uneori interpretată drept o dovadă de nesimţire, însă nu este la fel de grav că în cazul altor nativi.

Capricorn
Bărbatul din Capricorn este manipulativ şi tinde spre egocentrism. Deseori se întâmplă să ţină secrete sau să mintă, iar ambiţia îl poate face să pară nesimţit în ochii celor din jur. Ai grijă cu el, deoarece lipsa lui de respect se poate manifestă indirect, prin acţiunile sale ascunse.

Vărsător
Bărbatul din zodia Vărsător are o mulţime de calităţi, dar atunci când are zile proaste şi este morocănos, se comportă într-un mod foarte nesimţit şi este mai bine să fie lăsat în pace. Poate reacţiona imprevizibil, de aceea trebuie să fii atentă în privinţa lui.

Peşti
Bărbatul Peşti este cunoscut pentru firea să contradictorie , schimbătoare, dar şi pentru vicii. Îi place să consume alcool, şi, cu toate că în general se poartă frumos şi manierat, atunci când este într-o dispoziţie nepotrivită, se poate comportă foarte nesimţit şi nu îi pasă dacă răneşte prin vorbele sau faptele sale.


Răspunsul HALUCINANT al unui elev care nu a scris nimic la un TEST şi a luat nota 1! Profesoara a înnebunit de furie cân... Când o femeie își tunde părul înseamnă că urmează să-și schimbe viața! Ea a decis să se tundă prima oară după 25 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x