Antena Căutare

Hai Romania! Vino sa sustii cei mai buni gameri la Campionatul Mondial de Sport Electronic!

Daca pana acum credeai ca echipele se intrec doar pe teren, Federatia Internaţionala de Sport Electronic si Liga Gamerilor Profesionisti duc competitivitatea la o noua dimensiune si aduc, pentru prima data in Romania, Campionatul Mondial de Sport Electronic – competitia de jocuri pe calculator.

IeSF - 2013 are loc in perioada 1-3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, unde, peste 300 de jucatori profesionisti si delegați ai federațiilor de sport electronic din mai bine de 50 de state isi vor demonstra indemanarea la jocurile pe calculator.

Romania face parte din Federatia Internationala de Sport Electronic din anul 2009 si, inca de la inceput, echipa tarii noastre ne-a reprezentat cu succes, plasandu-se intre primele trei din lume in clasamentele pe natiuni. Anul acesta, 10 baieti si doua fete se vor lupta pentru marele premiu la League of Legends – LOL, Alliance of Variant Arms – A.V.A si Tekken Tag Tournament 2.

Daca si tu esti pasionat de jocurile pe calculator iti poti achizitiona un bilet la pretul de 25 de lei sau de cinci euro cu plata prin SMS.

VIDEO! Nu-i nicio gluma: Zana Maseluta vine noaptea-n vis! ... Vaccinul impotriva virusului HIV ar putea deveni o realitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x