Antena Căutare

Haine second-hand, cu pete de sânge, direct din morgă! Afacerea chinezilor, estimată la un milion și jumătate de dolari. Mai mulți copii ar putea fi infectați cu SIDA sau hepatită

Autorităţile chineze au reţinut un vas, cu o încărcătură de 549 de tone, ce transporta, din Hong Kong spre Shenzhen, haine second-hand provenite din morgă sau din diverse depozite de deşeuri.

Autorităţile chineze au reţinut un vas, cu o încărcătură de 549 de tone, ce transporta, din Hong Kong spre Shenzhen, haine second-hand provenite din morgă sau din diverse depozite de deşeuri.

Şase suspecţi au fost arestaţi. Potrivit declaraţiilor, hainele ce urmau să ajungă, probabil, în magazinele de profil valorau un milion şi jumătate de dolari. Deoarece provenienţa textilelor este una dezgustătoare, preţul de achiziţie a fost aproape zero, scrie elitebashers.com.

Se pare că suspecţi ar fi spălat şi reparat hainele purtate şi le-ar fi vândut unor clienţi, care nu au bănuit nimic, pentru doar câţiva dolari pe articolul vestimentar.

Potrivit doctorului Wei Fang, de la "Center for Disease Control" din Shenzhen, hainele de contrabandă pot conţine o serie de agenţi patogeni, care ar putea intra în organism prin piele, gura şi alte organe, provocând nenumărate boli.

O parte din haine aveau pete de sânge, ceea ce înseamnă că cei care le-au cumpărat sunt expuşi la boli hepatice severe sau SIDA. Scenariul este tragic, mai ales că printre aceste haine se afla şi multă îmbrăcăminte pentru copii

O femeie a dat mii de euro ca să-și mărească buzele, dar acum arată bizar! Sunt atât de mari, încât trecătorii o privesc... Horoscopul zilei: Astăzi, Berbecii se simt excelent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x