Antena Căutare

”Harry are probleme în mod constant la şcoală! William îl potopește pe frate-su!" Scrisorile în care prinţesa Diana vorbea despre copiii săi arată adevărata față a "Reginei inimilor"

Mai multe scrisori în care prinţesa Diana relata cu candoare diverse evenimente şi întâmplări din copilăria prinţilor William şi Harry vor fi scoase la licitaţie, informează BBC.

Mai multe scrisori în care prinţesa Diana relata cu candoare diverse evenimente şi întâmplări din copilăria prinţilor William şi Harry vor fi scoase la licitaţie, informează BBC, citat de news.ro

Prinţul Harry avea ”probleme în mod constant” la şcoală, dezvăluia prinţesa Diana în acele texte. Scrisorile, expediate lui Cyril Dickman, stewart principal la Palatul Buckingham, descriu şi felul în care tânărul prinţ William ”l-a potopit” pe fratele lui Harry, pe atunci bebeluş, cu ”nesfârşite îmbrăţişări şi săruturi”.

Fotografii, felicitări de Crăciun şi o cutie sigilată ce conţine o felie din tortul de la nunta reginei Elizabeth a II-a din 1947 vor fi puse, de asemenea, în vânzare. Scrisorile prinţesei Diana fac parte dintr-o colecţie de 40 de loturi care au aparţinut lui Cyril Dickman.

În una dintre scrisori, ce are antetul Palatului Kensington, datată din 20 septembrie 1984, prinţesa Diana îi mulţumea lui Cyril Dickman pentru ”o felicitare atât de frumoasă” pe care o primise după naşterea prinţului Harry.

”William îl adoră pe fratele său mai tânăr şi îşi petrece tot timpul potopindu-l pe Harry cu nesfârşite îmbrăţişări şi săruturi, abia lăsându-i pe părinţii lui să se apropie. Reacţia lui faţă de venirea pe lume a unei persoane atât de mici ne-a copleşit pe toţi şi abia mai pot să respir din cauza numărului uriaş de flori care sosesc aici!”, relata prinţesa Diana în una dintre scrisori.

Într-o altă scrisoare, datată din 17 octombrie 1992, ea spunea că ambii prinţi ”sunt bine şi se bucură de regimul de internat, deşi Harry are probleme în mod constant la şcoală”. Obiectele sunt puse în vânzare de familia lui Cyril Dickman, care a fost stewart în Palatul Buckingham timp de peste 50 de ani.

De-a lungul anilor, el a primit scrisori de la mai mulţi membri ai casei regale britanice. Colecţia sa include şi scrisori din partea reginei Elizabeth a II-a, cu antetul Castelului Windsor.

În una dintre ele, suverana îi mulţumea lui Cyril Dickman pentru ”gândurile şi simpatia” sa, în urma decesului ”Reginei-mamă”.

Colecţia sa mai include felicitări de Crăciun primite de la regina Elizabeth a II-a, prinţesa Diana şi prinţul de Wales.Fiecare lot a fost estimat la preţuri cuprinse între 80 şi 900 de lire sterline (93 euro - 1.050 euro). Licitaţia va fi organizată de casa Cheffins din Cambridgeshire.

FOTO: O să regrete asta toată viața! Cum și-a găsit mașina după ce a uitat geamul deschis, în mijlocul iernii... Olga Verbițchi a vorbit, în direct, despre planuri, familie, dar și despre o posibilă colaborare cu mentorul său, Carla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x