Căutare Live

Hitler a interzis publicarea acestor fotografii cu el! Pozele au devenit virale pe internet!

O serie de fotografii interzise cu Hitler, fostul dictator nazist , au apărut pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Hitler a interzis aceste poze

O serie de fotografii interzise cu Hitler, fostul dictator nazist , au apărut pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Acesta a apărut în mai multe poze pe care ulterior a încercat să le ascundă. Sunt și voci care spun că sancționa fotografii dacă aceștia publicau imagini pe care nu dorea să le facă publice.

Un soldat britanic pe nume Alf Robinson a fost printre primii care au ajuns pe pământul devastat din Berlin.

Una dintre pozele pe care dictatorul nazist a vrut să le ascundă

În timp ce patrula pe străzi, acesta a găsit o carte de propagandă nazistă, printre ruinele unei case bombardate.

Evreul preferat al lui Hitler! Dictatorul nazist l-a salvat personal! Ce l-a determinat să facă acest gest?

A păstrat cartea ca pe un suvenir, timp de 70 de ani. Acum, lucrarea urmează să fie republicată în alte limbi, iar omenirea va avea astfel prilejul să vadă fotografii cu Hitler pe care puțină lume le-a mai văzut.

O altă imagine cu Hitler, în tinerețe

Cele mai mari motive de mândrie ale ţării! Performanţele impresionante cu care România a intrat în Cartea Recordurilor... A fost spectacol pe cer! Vulcanul Etna a erupt după doi ani și a produs ”fulgere vulcanice”...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri