Căutare Live

Hobby-urile dictatorilor: Hitler desena pitici, iar Stalin barbati dezbracati

Publicatia The Huffington Post a prezentat un clasament aparte, bazat pe placerile "ascunse" ale celor mai mari si mai brutali dictatori din istorie. Printre acestia se afla Hitler si Stalin

Adolf Hitler a pictat personaje Disney

Directorul unui muzeu din Norvegia sustine ca a descoperit niste desene realizate de Hitler in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Desenele colorate contin schite ale personajelor Disney din "Alba ca Zapada si cei sapte pitici", semnate "A.H." si din "Pinocchio", acestea nesemnate insa.

Nu exista o confirmare ca desenele ar fi intr-adevar operele liderului nazist, insa este cunoscut faptul ca acesta avea in posesie o copie a filmului de animatie, "Alba ca Zapada", pe care a vizionat-o de mai multe ori in cinematograful sau privat si despre care credea ca este cel mai bun film realizat vreodata.

Hitler a incercat sa profeseze ca artist, inainte de a veni la putere. 19 picturi in acuarela si doua schite presupuse ca fiind ale liderului au fost vandute in Marea Britanie acum doi ani, pentru suma de 118.000 de lire sterline.

Iosif Visarionovici Stalin desena barbati dezbracati

Stalin desena barbati dezbracati. Se pare ca rusul se relaxa astfel. Cu toate ca desenele sale erau explicite, cercetatorii au declarat ca "nu exista urma de homosexualitate in schitele gasite".

Sursa: jurnalul.ro

"I was lovin' it", campanie-soc impotriva fast food-ului... VIDEO! Bucuresti: S-a inaugurat localul cu fete in vitrina...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri