Antena Căutare

"Hollywood" se imbraca in alb. Literele se pregatesc pentru a 90-a aniversare a lor

Cele noua litere ce alcatuiesc celebra sigla "Hollywood", amplasata pe dealurile din jurul cartierului din Los Angeles, unde locuiesc multe vedete, au fost vopsite intr-o nuanta de alb reflectorizant, pentru a marca cea de-a 90-a aniversare a semnului

Sigla se imbraca de sarbatoare. Aproape 1.365 de litri de vopsea alba, ce reflecta razele Soarelui, a fost aplicata in ultimele doua luni peste celebrele litere amplasate pe colinele din jurul cartierului Hollywood din Los Angeles, informeaza Mediafax.

Literele reprezinta una dintre cele mai importante atractii turistice din Los Angeles si au trecut, de-a lungul timpului, prin numeroase “aventuri”. In 2010, Hugh Hefner, patronul grupului Playboy, care locuieste si el tot in Los Angeles, a contribuit la salvarea lor printr-o donatie consistenta.

Inalte de 15 metri, au fost ridicate in 1923 pentru a promova un proiect imobiliar denumit "Hollywoodland”. Din pacate, publicul nu se poate apropia de ele pentru ca, in ciuda aparentelor, sunt foarte fragile. Acesta este si motivul pentru care zona este protejata cu un super-sistem de alarma.

Foto: Hepta

Maria: la opt ani a descoperit cea mai frumoasa pestera a Omenirii... Emotionant: Un bebelus isi ajuta tatal, artist ambulant, sa cante pe strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x