Antena Căutare

HOROSCOP: Ce iti rezerva astrele in anul 2013

Anul care se apropie va fi plin de schimari in zodiac. Ne va oferi sansa sa invatam lucruri noi, o meserie noua sau sa ne punem in valoare cunostintele acumulate pana acum. Gemenii sunt vedetele lui 2013 - vor avea de toate, bani, cariera si dragoste. Pentru scorpioni, in schimb, nu va fi deloc un an usor.

Astrologii spun ca 2013 va fi un an al schimbarilor. Daca in prima parte a anului vom fi nevoiti sa strangem cureaua, lucrurile vor merge mai bine spre final.

Pentru gemeni, relatia cu propria lor persoana se schimba. Vor fi mai liberi, intelepti, iar unii isi schimba cariera. Si au si bani. Pentru lei este o perioada buna tot anul, dar cu precadere in prima jumatate, mai ales din punct de vedere social.

In schimb, racii trebuie sa fie discreti si foarte corecti. Norocul le surade din plin abia de la mijlocul verii.

Pentru cei nascuti in varsator, 2013 poate fi un an perfect, pe plan personal. Schimbari pe plan personal pot aparea in cazul sagetatorilor - poate fi vorba despre o despartire sau o schimbare in relatia cu persoana draga. Pestii ar putea intampina dificultati in relatiile cu familia, iar fecioarele vor avea mult de munca, dar vor vedea si rezultatele.

Scorpionii insa trebuie sa fie foarte atenti. Nu au voie sa greseasca si nici sa arunce cu bani. Berbecii vor avea mult de invatat, taurii vor castiga multi bani, iar balantele se vor reinventa.

Capricornii vor avea un an mai bun, cu realizari in cariera. Daca se vor adeveri previziunile astrologilor, ramane de vazut. Pana la urma, norocul si-l mai face omul si cu mana lui.

foto: whitelightmagazine.com.au

A studiat la Oxford, dar a ales sa traiasca in salbaticie. Cum arata viata departe de civilizatie... Pinguinii homosexuali de la gradina zoologica din Toronto au devenit parinti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x