Antena Căutare

Horoscop de final de an. Ultima săptămână din 2017 este crucială pentru evenimentele din viitor

Ne aflăm în ultima săptămână din 2017 și începem să tragem linie cu privire la evenimentele din acest an.

Ne aflăm în ultima săptămână din 2017 și începem să tragem linie cu privire la evenimentele din acest an. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 care este trendul astral al săptămânii 25-31 decembrie.

Pe 1 ianuarie va fi Lună Plină, iar în această săptămână luna va fi în creștere. Anul viitor avem șansa să obținem ceea ce ne dorim cu mai multă ușurință decât în anii trecuți.

În prima jumătate a săptămânii vom fi agitați, cu foarte multe treburi de rezolvat, urmând ca în a doua parte să ne liniștim și să ne punem ordine în gânduri și în suflet. Camelia Pătrășcanu le recomandă celor care fac drumuri de Crăciun să aibă grijă cum conduc, informează antena3.ro.

Să aibă grijă în dimineața zilei de joi pentru că riscăm să fim nevrotici. După aceea lucrurile se liniștesc.De joi după-amiază și până sâmbătă suntem mai eficienți, lucrăm mai bine și suntem mulțumiți. Ne pregătim de Revelion, Luna este în Gemeni. Putem face multe contacte de Revelion.

Și planeta ține cu noi! Cel mai frumos cadou de sărbători: o nebuloasă planetară ce seamănă cu o decorațiune de Crăciun... Noroc chior: A supraviețuit unei căzături de la etajul 4 după ce a fost luată la propriu pe sus de vântul puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x