Antena Căutare

Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu: Schimbari majore pe plan sentimental!

Dragostea ne bate in poarta si ne obliga sa ne implicam. Macar sa spunem daca vrem sau nu. Si pe cine vrem! Verde in fata si cu toata convingerea...

Iubirea merge pe mana lui Jupiter si nu pe mana lui Pluto. Adica, risca, face promisiuni mari si crede in viitor, in sansa unei vieti plina de farmec si adaptata la realitate. Amorul, cu nuante juvenile, refuza tiparele / prejudecatile, pune in discutie vechile intelegeri pe care le considera restrictive si pornite prea mult din obligatii morale si prea putin din inima.

Iubirile recente sunt inflacarate si dornice sa isi stabileasca obiective, teluri mari. De aceea indragostitii vor vorbi cu exaltare in aceste zile despre planurile in care cred total. Nimeni nu trebuie sa incerce sa taie cuiva aripile. Insa ele pot fi orientate.

Iubirea de data recenta nu se va mai raporta la experienta ei din trecut dupa care catalogheaza actuala relatie. Aceasta va fi poate un test dificil de trecut. Una e sa iei povata dintr-o experienta trecuta si alta este sa vezi cu anxietate in viitor si sa te astepti la un final nefericit pe care acum vrei sa il contracarezi prin crispare si lasitate sentimentala.

Iubirile in impas isi rediscuta obligatiile si poate afla ca impasul a fost generat inca de la inceput, nu atat din pasiune insuficienta ci pentru ca partenerii s-au obligat sa respecte o conventie conjugala straina de ei. Si in loc sa isi gaseasca propria formula conjugala s-au torturat conformandu-se unui tipar impropiu lor.

Testul lor este de a negocia separarea sau colaborarea fara sa ramana blocati in angajamentele luate anterior, dar de care se dezic sau care nu ii reprezinta. Sa aiba curajul sa se absolve reciproc de obligatii nepotrivite pentru ei. Planetele din Berbec ofera posibilitatea ca pana pe 15 aprilie sa se puna toate cartile pe masa. Carti care sunt in mana din 23 martie.

Personajele dintr-o pictura celebra au iesit la plimbare intr-un mall din Olanda... Statele Unite: O familie a petrecut o noapte intr-o mlastina plina de aligatori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x