Antena Căutare

Horoscopul anului 2017! De data asta, nu aduce vreo clipă, ce aduce noul ani!

 Află ce schimbări şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2017! Eşti pregătit?

Află ce schimbări şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2017! Eşti pregătit?

Berbec

Anul 2017 este un an important pentru viitorul nativilor din zodia Berbec, atât pe plan personal şi profesional, cât şi din punct de vedere al sănătăţii acestora. Chiar şi atunci când lucrurile se complică, pari de neoprit. În 2017 reuşeşti să foloseşti lecţiile oferite de trecut, pentru a evita să comiţi aceleaşi greşeli. Noul an va veni cu răspunsuri la întrebări pe care de mult timp ţi le puneai.

Taur

Taurii au planuri mari pentru anul 2017 şi au, de asemenea, şi certitudinea că aceste planuri vor reuşi. Dacă ai senzaţia că te cunoşti, în anul ce urmează vei înţelege că te înşeli. În funcţie de bagajul emoţional cu care ai intrat în noul an, vei avea parte fie de împliniri şi realizări, fie de dezamăgiri profunde.

Cert e că lucrurile sunt extrem de confuze şi că vei primi nişte lecţii total neaşteptate, dar prielnice. Dacă va fi vorba despre un proces plăcut sau unul dur, vei afla de una singură. Important este că va fi un proces ce va da roade. Deteşti schimbările şi le eviţi cât de mult poţi, însă Universul are alte planuri pentru tine, iar schimbarea pare să se ţină scai. După producerea unor evenimente importante îţi vei schimba ţelurile, priorităţile, poate chiar şi valorile personale.

Gemeni

Anul 2017 este, bineînţeles, imprevizibil pentru nativii din zodia Gemeni. Pe cât de exuberantă, optimistă şi binevoitoare poţi fi, pe atât de tristă, singură şi îndurerată te simţi adeseam. Priveşte în urmă şi încearcă să îţi înveţi lecţia. Ce vrei, de fapt? După ce vei răspunde la această întrebare, lucrurile vor căpăta rapid un sens.

Rac

Anul 2017 este, pentru Raci, anul în care se va ivi oportunitatea evoluării pe toate planurile. Oamenii din jurul tău avansează şi te trag şi pe tine după ei, ceea ce nu îţi poate face decât bine.

Chiar dacă ai o mulţime de realizări, nimic nu te mai mulţumeşte şi vrei tot mai mult. Nu e exclus să fii tentată să îţi finalizezi studiile sau să încerci ceva nou pe plan profesional. Dintr-o dată eşti extrem de preocupată de studiile şi cariera ta. Acest lucru este demn de apreciat aşa că ascultă-ţi inima şi transformă-ţi visele în realitate.

Leu

Încă de la început de an te simţ neînţeles. Nimeni din cercul tău de cunoştinţe nu reuşeşte să îţi înţeleagă ţelurile. Nu trebuie să te simţi nedreptăţită, ci să încerci să afli de ce nu reuşesc cei din jur să fie de acord cu tine. E posibil oare să ai deja tot ce ţi-ai putea dori şi să nu reuşeşti să te bucuri din plin de ceea ce viaţa ţi-a oferit? Nu e nimic rău în a cere mai mult de la tine şi de la viaţă, însă ar fi păcat să nu îţi dai voie să savurezi propriul succes. Munca îşi poate pierde sensul dacă nu ne dăm voie să ne bucurăm de roadele sale.

Fecioară

Totul pare să meargă ca la carte în viaţa Fecioarei, însă în adâncul sufletului aceasta ştie că, de fapt, nimic nu merge bine. Nodul din gât şi coşmarurile sale o împiedică să se mintă pe ea însăşi.

Ciudat este că nici tu nu ştii exact ce îţi provoacă această stare. Răspunsul este în tine, însă pentru a-l afla trebuie să îţi doreşti asta şi să fii 100% sinceră. Ai nevoie de o casă nouă, de un job nou, poate chiar de un iubit nou. Citind aceste rânduri vei descoperi de ce ai nevoie, de fapt. Da, urăşti să îţi exteriorizezi sentimentele, însă puterea vindecătoare a unei discuţii sincere cu o persoană dragă nu poate fi egalată ncii de o sticlă de vin, dar nici de un pumn de sedative.

Balanţă

Pentru nativii din zodia Balanţei, anul 2017 va fi ori o perioadă a clarităţii, ori nu se va face deloc remarcat în contextul etapei vieţii în care aceştia se află. Cert este că în 2017, Balanţele nu trebuie să aştepte vreun semn divin, fiindcă Universul nu le va dezvălui direcţia către care să se îndrepte. Va trebui ca tu, Balanţă, să te pregăteşti activ pentru ceea ce va urma, fiindcă va fi un eveniment semnificativ pentru tine. S-ar putea să trebuiască să laşi în urmă anumite sentimente şi va trebui să te obişnuieşti cu schimbările.

Totul va depinde de statornicia ta, de abilitatea de a face faţă propriilor demoni. În prima parte a anului, până în luna aprilie, va fi o perioadă intensă şi energică. Dacă e nevoie să acţionezi, fă-o aici şi acum! Nu te baza prea mult pe opinia celor din jur, chiar dacă vine din surse de încredere. Va trebui să înveţi să iei decizii conştient fiind de consecinţe şi să îţi asumi responsabilitatea aşa cum trebuie. Nu eşti obişnuit să faci asta şi cu atât mai puţin în cel mai scurt timp posibil. Însă în 2017, astfel de situaţii se vor repeta până când îţi înveţi lecţia. Vor exista situaţii ambigue, însă va trebui să aduni din ele toate informaţiile şi experienţele necesare pentru a-ţi face singur norocul.

Scorpion

În 2017, Scorpionii trebuie să creadă cu tărie în miracole, pentru ca Universul să îi îndrepte în direcţia potrivită pentru a-şi îndeplini orice vis. Este posibil ca 2017 să fie o perioadă plină de succese pentru aceşti nativi, spre surprinderea celor care în 2016 au avut parte de ghinion cu carul.

E important, însă, să nu laşi succesul să te schimbe. Fii tu însuţi şi nu îţi trăda idealurile, iar 2017 va fi pentru tine un an de neuitat! Va trebui, totuşi, să munceşti ceva mai mult decât ţi-ai propus şi să profiţi din plin de fiecare oportunitate, fără să laşi mărunţişurile să îţi distragă atenţia. Pe tot parcursul anului va fi nevoie să faci câte ceva, să fii pe undeva sau să te faci utilă în slujba unuia sau altuia. Nu tânji după relaxare, fiindcă în acest ritm vei avea parte numai de evenimente pozitive şi vei reuşi să îţi dovedeşti adversarii.

Săgetător

În 2017, evenimentele se vor desfăşura după bunul plac al Săgetătorilor, iar planurile acestor nativi se vor concretiza la potenţial maxim. Vei descoperi ceva sau pe cineva care îţi va permite să fii mai bun, să scoţi la iveală calităţile ascunse, cu condiţia să nu mai fii atât de defensiv cum obişnuieşti în general. Schimbările ce vor avea loc în 2017 îţi pot da peste cap stilul de viaţă şi chiar percepţia asupra vieţii! Însă nu ai de ales, întrucât dacă rămâi ancorat în trecut, va ieşi la iveală acea latură întunecată pe care nu o vei putea ţine în frâu prea curând. Teama de schimbare este cel mai mare inamic al tău în 2017. Savurează fiecare mică schimbare, iar 2017 va fi un an memorabil pentru tine.

Ţine minte, însă, că deşi vei avea noroc, nu trebuie să contezi pe faptul că evenimentele se vor desfăşura de parcă ai avea o baghetă magică. Va fi nevoie de atenţia ta şi de participare activă la rezolvarea problemelor. Aspectul comunicării este în prim-plan şi este necesar să te ocupi de fiecare provocare cu promptitudine. Deşi vei avea parte de tot soiul de suprize pe plan sentimental, ai grijă să nu scapi din vedere evenimentele apărute pe plan profesional. Va fi o perioadă uşor lipsită de logică şi echilibru, iar fiecare etapă din an va avea propriile nuanţe. Dacă ţii cont de ele, vei avea parte de productivitate maximă şi îţi vei atinge ţelurile.

Capricorn

În 2017 trebuie musai să te bucuri de prezent! Această perioadă promite multe schimbări şi vei avea parte de numeroase premiere. Nu-ţi va fi floare la ureche, însă nici nu te aştepta la ce e mai rău. Vei avea şansa de a realiza ceva ce îţi poate schimba viaţa definitiv, oferindu-ţi un statut mai bun, împreună cu mai mult confort, lucru la care tânjeşti de cam multicel.

Nu toţi Capricornii vor funcţiona la potenţial maxim în 2017, însă, unii dintre ei s-ar putea să se găsească în situaţii nepotrivite, la timpul şi locul deloc oportun. În afară de sincronizare, celelalte aspecte depind numai de tine. În plus, chiar dacă nu reuşeşti din prima, oportunităţi similare se vor ivi, astfel încât să îţi poţi lua revanşa.

Vărsător

A venit timpul să nu te mai minţi pe tine însuţi. În 2017 va exista un moment în care s-ar putea să spui aceste cuvinte în faţa unei oglinzi. Vărsătorii vor fi nevoiţi să recunoască faptul că au ajuns într-un punct critic şi că au neapărat nevoie de o schimbare. Cu toate acestea, slabe şanse ca schimbarea să apară în 2017 pentru aceşti nativi. Va fi mai degrabă un an de pregătiri, de transformări interioare şi de evaluare a resurselor, în ciuda faptului că Vărsătorii nu pot nici în ruptul capului să îşi imagineze aşa ceva. Nu-ţi face griji, asta nu înseamnă că spiritul tău rebel şi dorinţa de aventură vor fi reduse la tăcere.

Cu toate acestea, tot ce ştiai, toate lucrurile pe care te bazai vor "expira" în 2017, aşa că nu va fi nevoie să vânezi aventurile, fiindcă astrele ţi le-au pregătit deja. În 2017 va trebui să răspunzi la o serie de întrebări deloc simple. Care sunt aspiraţiile tale? Care îţi este ţelul? Pentru ce munceşti? Va trebui să găseşti o direcţie care îţi oferă cele mai mari şanse de dezvoltare, fiindcă dacă pe tine nu te preocupă viitorul tău, pe cine altcineva? Află exact ce vrei şi fă un prim pas, iar apoi lucrurile se vor dezvolta de la sine, cu participarea ta activă, desigur! Aceste sfaturi se aplică atât pe plan personal, cât şi profesional în 2017.

Peşti

În 2017 apar schimbări care îţi deschid ochii şi te fac să fii conştientă de lumea ce te înconjoară pentru prima dată în viaţă, având în vedere că Peştii sunt centraţi pe lumea lor, pe zbuciumul interior. Surprinzător, în 2017, Pestii vor fi neobişnuit de concentraţi, toleranţi şi dornici să termine ce au început. Ba chiar risca să se transforme în workoholici autentici. Vor dori schimbări la locul de muncă şi vor urmări să obţină mai multe proiecte, mai multă autoritate şi autonomie.

Cu cât vor munci mai mult în 2017, cu atât mai multe şanse vor avea de a reuşi ce şi-au propus. În 2017, în loc să îşi ascundă ideile pentru a nu-i deranja pe cei din jur, Pestii trebuie să îşi asculte inima şi să îşi urmeze intuiţia. Vor rupe barierele şi nu se vor mai supune cu aceeaşi uşurinţă ca şi până acum.

Recunoşti vedeta din spatele măştii? Carla's Dreams, ne-ai făcut SURPRIZA ANULUI!... Recunoşti vedeta din spatele măştii? Pălărierul din “Alice în Țara Minunilor”. Vaaaaai, ce transformare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x