Antena Căutare

Horoscopul iubirii pentru anul 2016: Schimbări radicale şi surprize pentru mai multe zodii

Anul 2016 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Pentru anumite semne zodiacale va fi un an destul de greu, iar pentru altele poate fi unul foarte productiv.

Anul 2016 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Pentru anumite semne zodiacale va fi un an destul de greu, iar pentru altele poate fi unul foarte productiv.

Este un an în care se termină lucrurile începute în anii anteriori, iar pe plan afectiv astrele spun că trebuie să fim mai atenţi la persoana de lângă noi, din toate punctele de vedere.

BERBEC

După un 2015 intens şi foarte solicitant pentru Berbeci, anul 2016 debutează într-o notă oarecum neutră. Ianuarie, februarie şi prima decadă din martie par să pună relaţiile Berbecului în legătură cu dezvoltarea personală, cariera şi vizibilitatea publică.

Romantismul se face simţit din plin în aprilie 2016, când trecerea lui Venus prin Berbec aduce senzualitate, sete de dragoste, o mai mare putere de seducţie, noroc şi armonie în cuplu.

Cât de posesivi și de geloși sunt partenerii dintr-o relație, în funcție de zodie

TAUR

Jupiter se află în casa iubirii Taurului încă din august 2015 şi va rămâne acolo până în septembrie 2016. De obicei, când Jupiter tranzitează casa dragostei, oamenii devin mai romantici şi mai senzuali. Instinctul sexual se amplifică, deschiderea către aventură este mai mare, iar trăirile erotice sunt mai răvăşitoare.

Aşadar, în 2016 este foarte posibil ca Taurii să treacă printr-o experienţă amoroasă deosebită.

Citeşte AICI continuarea!

Nume de băieți cu noroc în viață! Pe tine cum te cheamă?... Distanța dintre sprâncene îți poate dezvălui tipul de personalitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x