Antena Căutare

Horoscopul lunii aprilie: Scapi de toate grijile sau iti gasesti jumatatea?

Luna aprilie va fi o perioada prielnica pentru toate zodiile. Nativii vor simti o detensionare si o lipsa a grijilor. Minerva a venit la "Un Show Pacatos" pentru a prezenta previziunile astrologice pentru aceasta perioada.

Pentru berbeci, luna aprilie este o perioada de introspectie si analiza. Este un moment potrivit, pentru ca nativii vor intelege karma. Viata sentimentala este satisfacatoare, iar placerea fizica va fi pe primul plan. Totusi, din punct de vedere al carierei, nu este o perioada prielnica.

Taurii trec printr-un proges material, dar si unul spiritual. Totusi, trebuia sa aiba grija la vicii. Relatiile le dau batai de cap si luna asta. Ei nu reusesc sa se puna de acord cu partenerii.

Gemenii vor avea o viata sociala activa. Daca sunt la volan, trebuie sa fie atenti. Luna aprilie e o luna ideala pentru concediu.

Vezi previziunile complete in VIDEOCLIPUL de mai sus!

Un londonez de 17 ani a devenit milionar dupa ce a creat o aplicatie pentru smartphone... Andreea Berecleanu si fiica sa, in varianta punk! (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x