Antena Căutare

Horoscopul lunii martie! Racii şi Vărsătorii "dau de AUR"! Ce spun astrele despre celelalte zodii

Luna martie aduce schimbări importante pentru fiecare zodie! Fie că e vorba de iubire, sănătate sau bani, astrele vă pregătesc suprize de proporţii

Luna martie aduce schimbări importante pentru fiecare zodie! Fie că e vorba de iubire, sănătate sau bani, astrele vă pregătesc suprize de proporţii

Berbec:
Răspunsurile la întrebările pe care şi le pun le vor afla abia la finalul lunii martie. Te bucuri de o energie neobişnuită şi ar trebui să profiţi de ea pentru a duce la bun sfârşit proiecte începute deja, Astfel, vei putea apoi să te ocupi de ce te preocupă cu adevărat.

Trebuie să faci schimări majore în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ia taurul de coarne până nu e prea târziu însă nu reacţiona impulsiv, ci plănuieşte totul ca la carte şi abia apoi treci la fapte.

Taur: Pentru nativii din această zodie, lună martie va fi una de-a dreptul incredibilă. Asta pentru că, deşi lucrurile par să o ia razna, astrele te susţin şi întorc totul în favoarea ta. Tot ce trebuie să faci este să laşi lucrurile să decurgă de la sine şi să îţi păstrezi calmul, indiferent de circumstanţe.

Pentru Gemeni luna martie va fi una destul de ciudată. Situaţiile confuze vor fi la ordinea zilei, însă cu puţină determinare vei reuşi să ieşi basma curată din orice situaţie. Ar fi bine să eviţi planificarea unor evenimente importante în lună martie pentru că te vei confrunta cu fel şi fel de probleme. Este important să fii atentă la detalii la începutul primăverii pentru că e posibil să îţi scape lucruri importante.

Rac: În sfera afacerilor, martie 2016 va fi o perioadă de succes pentru Raci. Acum este momentul potrivit să pună la cale o modernizare la scară largă, să semneze contracte importante cu alte companii şi să îşi extindă afacerea. În general, este bine ca în lună martie Racii să încerce să fie activi, iar apoi vor primi un sprijin pe măsură. Dacă vor "pace şi linişte", ei bine martie nu este perioada optimă pentru astfel de dorinţe. Aceşti nativi nu trebuie să îndrăznească să viseze la plecarea într-o vacanţă sau la încetinirea ritmului de activitate la muncă.

În martie 2016, nativii din zodia Leului vor avea o putere atât de mare, încât poate fi terifiantă pentru cei din jur. Adică forţa lor va fi dificil de măsurat. În general, situaţia aceasta va fi destul de neobişnuită, dar va fi un trend clar pozitiv. Acum, în martie, Leii nu se mai tem de nimic. Abilităţile lor vor creşte şi se vor dezvolta foarte mult. Cel mai probabil, Leii vor fi surprinşi să descopere că au noi talente, care se vor manifesta de la sine în lună martie.

Pentru nativii din zodia Fecioară, martie 2016 va fi o continuare a etapelor anterioare ale vieţii (ce s-a întâmplat în ianuarie şi februarie). Însă apar unele schimbări. În martie, astrele vor provoca o situaţie, ceea ce va duce la o creştere masivă a eficienţei la muncă şi chiar la o revelaţie – Fecioarele îşi vor da seama că au noi abilităţi, sunt capabile să facă lucruri noi, au talente specifice nebănuite. Dar este greu să îşi dea seama care vor fi aceste talente.

Prima lună de primăvară pentru Balanţă va fi destul de interesantă şi de dinamică, în special pe plan profesional. Nativii din Balanţă vor respinge toate influenţele negative din jur şi chiar dacă vor întâmpina probleme pe drum, le vor parcurge cu răbdare şi atitudine pozitivă. Fiind încrezător în abilităţile tale, vei gestiona cu uşurinţă orice fel de conflict sau dilemă. Te îndrepţi cu curaj spre îndeplinirea obiectivelor tale.

Scorpionul
va fi tare încrezător în forţele proprii în lună martie, un pic prea stăpân pe sine pentru nativul acestei zodii. Te vei afla într-o situaţie foarte favorabilă dar nu îţi putem garanta că norocul te va găsi. Totuşi, o aură plină de energie va plana în lună martie. Tot va trebui să munceşti din greu dar astrele îţi sunt favorabile.

Deşi are parte de lucruri pozitive în lună martie, nativul din zodia Săgetător nu va fi aşa încrezător în forţele proprii. Prima lună a primăverii va fi destul de calmă pentru tine, nu fără o serie de mici probleme, dar le vei ţine sub control. Trebuie să fii puternică orice s-ar întâmpla, lună martie îţi surâde per total.

Capricorn: Luna martie va fi o perioadă fascinantă pentru nativii acestei zodii. Astrele sunt de partea ta, dar vei trece prin momente controversate. Nu vor fi evenimente negative, dar situaţiile ambigue se vor ţine lanţ şi vor exista chiar etape pline de riscuri pentru tine. Pentru a reuşi să nu te abaţi de la drumul pe care ţi l-ai propus, trebuie să fii mai vigilentă decât de obicei.

Prima lună de primăvară le va oferi nativilor din zodia Vărsătorului numeroase experienţe extraordinare şi va fi o perioadă productivă din punct de vedere financiar. Vărsătorii au şansa, în luna martie, de a face progrese semnificative în direcţia ţelurilor majore pe care şi le-au propus, în mod special legat de latura profesională. Cu toate acestea, când vor trage linie la sfârşitul lunii, Vărsătorii vor constata că au reuşit pe de o parte să obţină ce şi-au dorit, iar pe de altă parte să îşi creeze probleme pe alte planuri.

Luna martie va fi plină de provocări pentru nativii zodie Peştilor. Important pentru ei este să încerce să îşi păstreze vigilenţa pe tot parcursul lunii. Vor apărea numeroase oportunităţi pe plan profesional şi vei avea nevoie de toate resursele disponibile pentru a profita de uşile care ţi se deschid în această perioadă. Cu toate acestea, nu se vor solda toate cu o victorie, aşa că e bine să gândeşti rapid, să analizezi la sânge detaliile şi să acţionezi cu atenţie, fiindcă greşelile făcute în această lună te pot costa scump.


Secretul longevităţii. A trăit 107 de ani cu ajutorul unei BĂUTURI. Şi tu obişnuieşti s-o consumi... Gospodinele sunt în al nouălea cer! Cum să calci hainele, fără fier de călcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x