Antena Căutare

Horoscopul săptămânii nu aduce veşti bune pentru aceste TREI ZODII! Nativii care vor trece prin momente grele

Evenimentul astral care se remarcă în săptămâna 18-24 decembrie 2017  este cel de Lună Nouă din semnul Săgetătorului care se perfectează luni.  Acest lucru marchează debutul unei perioade în care ni se oferă oportunitatea de a explora lucruri noi, de a face descoperiri și de a înțelege unele lucruri dintr-o perspectivă mai profundă. 

Evenimentul astral care se remarcă în săptămâna 18-24 decembrie 2017 este cel de Lună Nouă din semnul Săgetătorului care se perfectează luni. Acest lucru marchează debutul unei perioade în care ni se oferă oportunitatea de a explora lucruri noi, de a face descoperiri și de a înțelege unele lucruri dintr-o perspectivă mai profundă.

Din păcate, acest lucru nu este benefic pentru toate zodiile. Iată ce spun astrele:

BERBEC: Săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața ta în care se dorește să pui mai mult preț pe originalitate, curaj și inițiativă. Noutatea și spontaneitatea nu numai că pot schimba peisajul actual al vieții tale, dar îți și conferă un suflu nou și proaspăt de care poate aveai nevoie.

TAUR: Această săptămână pare să fie una dintre acele perioade cu ghinion. Acesta se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ, de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru.

GEMENI: Pentru acești nativi atmosfera pare să se tensioneze, efectele crucii cardinale pe cale să se disipe, ating sectoare sensibil legate de aceşti nativi – creativitatea, banii, susţinătorii, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta.

RAC: Aceşti nativi pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăesc.

LEU: Aceşti nativi pot fi fericiţi deoarece au tot ce-şi doresc. De 12 ani nu au mai fost într-o asemenea stare. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare, va fi cel care va face jocurile.

FECIOARĂ: Aceşti nativi par să fi luat ceva din anvergura specială a Leilor, le merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu, ci despre boala unui părinte.

BALANȚĂ: Energizaţi de trigonul de foc şi sensibilizaţi de un trigon în semne de apă, aceşti nativi încearcă să recupereze timpul pierdut. Din fericire, nu a fost un timp pierdut, ci este vorba despre lecţii de viaţă pe care au trebuit să şi le însuşească, pentru a putea merge mai departe.

SCORPION: Săptămâna aceasta va fi una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie, cât şi din locuri şi locaţii variate pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus.

SĂGETĂTOR: Pentru aceşti nativi vorbim despre o detensionare a atmosferei, în special în plan familial, şi perspectivele asumării propriului destin, în sensul de a face ceva pe cont propriu pentru a asigura un viitor aşa cum şi-l doresc copiiilor lor.

CAPRICORN: Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi, deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare. Întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ, încearcă să îi evite, dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă, practic, nicio vină.

VĂRSĂTOR: Problemele acestor nativi circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate, ceea ce le dă un mod de reacţie destul de agresiv, cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distrug, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei înșiși.

PEȘTI: Altădată, aceşti nativi nu-şi mai încăpeau în piele de mulţumiţi pentru ceea ce le oferea viitorul. Şi acum dau pe dinafară de mulţumire, fapt care le disipează atenţia, ei oricum nu stau bine la acest capitol, aşa că vor trebui să fie atenţi la tot ceea ce fac.

Vedetele sunt perfecte? Fotografii cu Beyonce, Cristina Aguilera, Madonna de aproape. Nici trei straturi de fond de ten ... Târgul de Crăciun, împânzit de blindate! Turiștii străini se amuză și fac poze cu ultima ispravă de dinainte de sărbător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x