Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 5 iunie!

O zi a deciziilor pentru varsatori, asa ca ar trebui sa aiba grija la alegerile pe care le fac. In schimb, racii nu vor avea nicio grija, toate le vor merge din plin.Iata previziunile astrologice ale zilei de 5 iunie!

Berbecii sunt expansivi si plini de voie buna. Se vor implica trup si suflet in tot ceea ce vor intreprinde.

Taurii se vor detasa de stresul cotidian si isi vor concentra atentia catre familie. Vor lasa la o parte problemele de serviciu.

Gemenii vor dispune de multa rabdare, ceea ce le va fi de un real ajutor in terminarea tuturor activitatilor din program.

Racilor le merge struna in plan personal. Iar asta le da putere si ii motiveaza sa-si aduca aportul in noi proiecte profesionale.

Leii au tendinta de a se implica in prea multe lucruri si uita de prioritati. O selectie a acestora le-ar usura semnificativ misiunea.

Fecioarele dau dovada de incapatanare in relatiile sociale si acest fapt ar putea sa le compromita legaturile cu cei din anturaj.

Balantele se vor vedea implicate fara voia lor in situatii tensionate. Nu se vor pierde insa cu firea si vor gasi argumentele potrivite pentru a iesi basma curata.

Scorpionii si practica nu merg bine impreuna astazi. Lipsa chefului de munca ii va priva de realizari in plan profesional.

Sagetatorii se vor concentra astazi asupra problemelor de ordin personal. Se anunta o zi cu multe reusite.

Capricornii investesc prea multa incredere in persoane care nu merita acest lucru. O selectie mai atenta a acestora i-ar scuti de batai de cap inutile.

Varsatorii ar trebui sa aiba grija la alegerile pe care vor sa le faca in plan familial. Risca sa faca pasi gresiti.

Pestii sunt cam delasatori in ceea ce priveste activitatile de serviciu si este posibil sa aiba parte de ceva critici din partea sefilor.

Vesti bune de la Camelia Patrascanu: 5 iunie, ziua rezultatelor imediate!... Orasul New York a fost invadat de piane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x