Antena Căutare

Horoscopul zilei de 9 aprilie! Gemenii fac schimbări în viaţa sentimentală

Berbecii sunt foarte binedispuşi astăzi şi dornici să se afirme. Atenţie însă, totul trebuie făcut cu masură!

Berbecii sunt foarte binedispuşi astăzi şi dornici să se afirme. Atenţie însă, totul trebuie făcut cu masură!
Relaxarea este cuvântul preferat de tauri. Ieşirile cu cercul de prieteni poate fi cea mai bună terapie.

Gemenii sunt mai hotărâţi ca niciodată să facă unele schimbări în viaţa sentimentală. Este posibil să apară o persoană de care să se îndrăgostească la prima vedere.
Nu ar fi rău dacă racii ar planifica şi o ieşire cu prietenii în oraş, pentru că s-ar putea transforma într-o seară de neuitat.
În prima parte a zilei, leii îşi vor face timp mai mult pentru activităţile profesionale, fiind posibilă chiar o călătorie în interes de serviciu. Însă spre seară le rămâne timp şi pentru familie.
Fecioarele vor să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, dar asta nu înseamnă că le va şi ieşi. Ar trebui să fie mai organizate.
Ar fi indicat pentru balanţe să lase măcar astăzi grijile de-o parte şi să planifice o ieşire în afara oraşului pentru a se mai detensiona puţin.
Scorpionii au ocazia astăzi să îşi rezolve o problemă sentimentală mai veche. Dacă vor face ei primul pas spre împăcare, au toate şansele să le mearga foarte bine.
Săgetătorii sunt sfătuiţi astăzi să facă tot posibilul pentru a-şi încărca bateriile, pentru că următoarea perioadă se anunţă cam agitată.
Relaţia cu partenerul de viaţă merge excelent pentru capricorni, care sunt dispuşi să facă tot posibilul să aibă un weekend plin de romantism.
Împreună cu cei apropiaţi vărsătorii pot avea parte de o zi excelentă, mai ales că în ultima perioadă s-au cam concentrat pe carieră.
Peştii îşi vor petrece timpul mai mult cu persoana iubită, iar asta pentru că au de pus la punct planurile de viitor.
Imaginea care îţi taie răsuflarea! A folosit 17 metri pătraţi de oglindă pentru o fotografie desprinsă parcă din Rai... Rochia care poate fi purtată în 50 de moduri diferite. Cât costă şi unde o puteţi găsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x