Antena Căutare

Horoscopul zilei, 12 iunie 2016. Dragostea plutește în aer pentru nativii vărsător

Berbecii şi nehotărârea sunt sinonime astăzi. Din păcate, aceasta le poate crea mari probleme. Mai multă siguranţă de sine le-ar uşura misiunea.

Berbecii şi nehotărârea sunt sinonime astăzi. Din păcate, aceasta le poate crea mari probleme. Mai multă siguranţă de sine le-ar uşura misiunea.

Taurii ar trebui să facă mai multă mişcare dar asta nu înseamnă că e nevoie să-şi facă un abonament la sala de sport, poate câteva plimbări seara alături de persoana iubită le va da o stare de mai bine.

Râsul este secretul unei vieţi fericite, iar gemenii ştiu asta şi valorifică fiecare moment. Sunteţi puşi pe glume, iar starea de bine şi de distracţie este peste tot în jurul vostru.

Racii şi-au propus să rezolve multe în acest weekend, însă nu prea au spor. Sănătatea este vulnerabilă, iar munca în sine a început un proces de schimbare cu efecte pe termen lung.

O ceartă cu persoana iubită îi va face pe lei să-şi schimbe priorităţile. De azi înainte nu-şi vor mai pierde serile în oraş cu prietenii. Cel puţin aşa spun ei.

Minciuni vor spune şi fecioarele în această zi. Cei drept unele mai puţin gogonate, dar tot vor fi urecheaţi de către persoanele din jur.

Nativilor Balanţă le revine zâmbetul pe buze pentru că li se înapoiază o sumă mare de bani. Ziua vine şi cu o propunere de afaceri la care ar trebui să se gândească serios.

Relaţiile sentimentale reprezintă temele importante ale acestui final de săptămână pentru scorpioni. Neplăceri pot apărea de la bani, dar talentele native pot îmbunătăţi câştigurile.

Chiar dacă săgetătorii sunt cu capul în nori astăzi, reuşesc să funcţioneze optim. Mereu pricepuţi şi cu chef de viaţă, vor jongla cu uşurinţă la capitolul diversificare a lucrurilor.

Sunteţi nişte fericiţi din punct de vedere financiar nativi capricorn, iar acest lucru se vede. Nu vă refuzaţi nimic şi profitaţi din plin de această perioadă.

Astăzi vărsătorii vor fi loviţi de săgeata lui Cupidon. Dacă nu stăteau bine până acum la acest capitol, ziua de astăzi poate fi începutul unei poveşti de iubire.

În sfârşit, peştii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Prințesa Leia din Star Wars te va ajuta să-ți găsești jumătatea! De acum, totul e mai ușor!... Fetelor, cum să ratăm așa ceva! Singurul concurent român de la Campionatul European de Fitness s-a întors în ţară cu med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x