Antena Căutare

Balanţele sunt cam risipitoare! Horoscopul zilei de 14 decembrie, cu Andreea Joiţa!

Nimic nu va rămâne nepus la punct în programul racilor. Sunt activi şi plini de energie. Şi taurilor le va merge de minune

Nimic nu va rămâne nepus la punct în programul racilor. Sunt activi şi plini de energie. Şi taurilor le va merge de minune

Nativii din zodia berbec vor fi maeştri ai cuvintelor. Se vor confrunta cu probleme de comunicare în relaţia de cuplu, însă, vor folosi cele mai potrivite vorbe şi vor trece peste impas.

Taurii sunt foarte sociabili, îşi vor aloca majoritatea timpului prietenilor. Pe seara, vor primi o veste plăcută legată de serviciu.

Gemenii sunt activi şi se vor implica într-o grămadă de lucruri. Vor avea şi reuşite în ceea ce vor întreprinde.

Racii ar prefera să se odihnească astăzi şi să lase munca la o parte. Însă, activităţile urgente le vor schimba planurile.

Leii sunt stăpâni pe situaţie şi dau dovadă de un calm desăvârşit. Chiar dacă discuţiile familiale se vor mai abate de la făgaşul normal, ei vor şti cum să liniştească spiritele.

Fecioarele vor să se implice în cât mai multe activităţi, însă le lipseşte simţul practic. Fără acesta vor avea ceva bătăi de cap.

Balantele sunt cam risipitoare. Pentru a preveni eventualele probleme financiare, ar trebui să înveţe să mai facă şi economii.

Scorpionii vor avea numai motive de bucurie astăzi. Le vor merge toate strună.

Săgetătorii vor avea parte de o zi încărcată în plan afectiv, plină de surprize. Pe seara, vor petrece momente de neuitat în familie.

Capricornii au un tonus la cote maxime. Datorită acestuia vor pune la punct tot cea ce au în plan.

Vărsătorii ar trebui să dea dovadă de multă prudenţă în cazul hotărârilor legate de familie. Să analizeze cu atenţie situaţia şi să nu ia decizii în grabă.

Peştii duc lipsă acută de răbdare, şi fără aceasta vor inatmpina probleme în activităţile de astăzi.

Puteţi urmări toate ediţiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

SPECIAL! Alexandra Marcu a escaladat cinci din cei şapte cei mai înalţi vulcani ai lumii... Moş Crăciun şi-a deschis o fabrică în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x