Antena Căutare

Horoscopul zilei, 23 august 2016. Nativii peşti au succes în plan financiar

Berbecii sunt puşi pe fapte mari şi vor să rezolve toate îndatoririle în timp record. Important este că sunt ambiţioşi, chiar dacă activităţile de astăzi se vor desfăşura ceva mai greu.

Berbecii sunt puşi pe fapte mari şi vor să rezolve toate îndatoririle în timp record. Important este că sunt ambiţioşi, chiar dacă activităţile de astăzi se vor desfăşura ceva mai greu.

Taurii stau bine la capitolul dragoste. Sunt îndrăgostiţi până peste cap, iar asta îi mulţumeşte pe deplin.

Ziua vine cu multă muncă pentru nativii gemeni însă nu se dau în lături de la nimic. Au curaj, entuziasm şi reuşesc tot ce îşi propun.

Racii nu vor fi cele mai active persoane astăzi, mai mult vor bate pasul pe loc, însă vor face tot posibilul să finalizeze măcar activităţile urgente.

Leii fac paşi înapoi , sunt indispuşi şi pesimişti din cauza banilor. Dar în a doua parte a zilei primesc veşti care o să le schimbe starea.

Fecioarele în schimb se vor implica sută la sută în activităţile profesionale. Astăzi au spor şi la bani.

Nu este exclus ca Balanţele să se enerveze serios astăzi, asta pentru că nu le iese nicicum o afacere. Mai bine renunţaţi decât să vă consumaţi prea mult!

Astăzi îi cam ocoleşte inspiraţia pe scorpioni, nu sunt sociabili şi riscă să-şi supere jumătatea. Fiţi atenţi, altfel riscaţi să supăraţi pe toată lumea!

Săgetătorii sunt cam leneşi. Însă dacă vor să-şi uşureze misiunea, ar fi cazul să se pună pe treabă.

Capricornilor li se va da programul peste cap, nu trebuie să dispere pentru că este în avantajul lor. Spre seară primesc o sumă considerabilă de bani.

Vărsătorii trec printr-o perioadă bună din punct de vedere sentimental, astăzi au şansa să petreacă clipe de neuitat împreună cu persoana iubită.

Nativii peşti vor deborda de umor şi se vor amuza de situaţiile mai neplăcute. Vor avea şi mare succes în plan financiar.

Mergi la sală și nu vezi rezultate? Iată ce sport ți se potrivește, în funcție de zodia pe care o ai!... L-au operat și i-au scos 40 de cuțite din stomac. ”Eram fiert pe a mânca metal”, a spus omul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x