Antena Căutare

Horoscopul zilei, 28 iunie: Ce recomanda Camelia Patrascanu

Ziua de maine ne invita sa fim mai atenti la pierderile de energie prin situatii si relatii cu care nu rezonam si in care simtim ca suntem folositi.

Muncim dar fara sa ne spetim pentru ca accentul cade pe calitate si nu pe cantitate. De aceea, e bine sa fim mai atenti la detalii, revizuind/corectand ce am facut pana acum.

Luna in Pesti indica dispozitie sufleteasca mai delicata: evitam conflictele, confruntarile si eforturile de orice fel. Si bine facem. In acest spirit unii dintre noi pot prefera sa se eschiveze si chiar sa se ascunda de persoanele cu care au relatii dificile. Recomandari date si de aspectul favorabil Luna-Mercur retrograd.

Atentie si la risipa de enegie prin divagatii, dispersare in actiuni/discutii neesentiale si fara un scop clar.

Corpul ne semnalizeaza punctele sensibile - acolo unde exista blocaje ori s-au instalat sensibilitati ne poate durea. Asta cu scopul de a analiza prin ce obiceiuri proaste de viata de intoxicam si ne slabim organismul.

Berbec: E mai bine sa alegi o politica pasnica de relationare si sa eviti intalnirile plictisitoare. In schimb, poti da o mana de ajutor unui apropiat, fara a te astepta insa la vreo rasplata.

Taur: Are loc o mica sarbatoare in viata ta. Esti laudat si pus in valoare. Sau ti se iveste ocazia sa vorbesti despre actiunile tale generoase si despre proiectele tale filantropice.

Gemeni: Poti relua discutii privind o promovare, un proiect sau bani. Abordeaza diferit tema fata de acum cateva saptamani. Daca ai fost refuzat ai sanse sa gasesti acum receptivitate.

Rac: In sfarsit, beneficul Jupiter se afla in zodia ta pentru un an de zile! Asta iti da mai mult curaj pentru actiunile de anvergura ce iti schimba viata in bine. Vei vedea de maine.

Leu: Este o zi de recoltare a roadelor. Sau de evitare a oricarui consum. Te poti odihni chiar in timul activitatilor obisnuite, invatand sa iti prezervi timpul, nervii, energia, sentimentele.

Fecioara: Apropiatii te lauda pentru ca stii sa lasi de la tine, chiar sa te sacrifici. Unii prieteni isi vor aduce aminte de astfel de gesturi memorabie facute in trecut.

Balanta: Desi nu este stilul tau, poti invata sa fii mai flexibila la locul de munca, sa mai lasi de la tine, sa fii mai permisiva in legataura normele profesionale.

Scorpion: De maine, timp de trei saptamani, poti sa reiei niste demersuri administrative ce implicau multe acte greu de obtinut. Maine e bine sa verifici pasii pe care urmeaza sa-i faci.

Sagetator: Esti intr-o dispozitie extrem de auto-menajanta. Nu misti un deget daca te costa sau nu iti aduce castig. In schimb, poti determina un membru al familiei sa-ti ofere sprijin material.

Capricorn: Ai atitudine prevenitoare mai ales in felul in care comunici, in cuvintele pe care ti le alegi cu grija. Asta e bine mai ales pentru persoanele sensibile la nuante si neicrezatoare.

Varsator: La munca trebuie sa oferi ce ai promis. Daca ti-ai supralicitat puterile acum trebuie sa revizuiesti angajamentele. Daca n-ai orgolii nu va fi o problema sa stai cu caciula in mana.

Pesti: Ai o intuitie formidabla in probleme sentimentale. Stii perfect cum sunt receptate gesturile si cuvintele tale. Asta te ajuta in relatia cu partenerul dar si cu copii. Mergi pe coarda sensibila.


Un scotian face show: canta melodii rock la cimpoi!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 28 iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x