Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI: Astăzi le va merge de minune scorpionilor!

Berbecii au o siguranţă debordanta. Reuşesc să convingă pe oricine, de orice. Poate îşi conving şi şeful că merită o primă!

Astăzi banii parcă se lipesc de nativii Taur. Vor primi o sumă importantă de bani, şi nu stau mult pe gânduri.plănuiesc o cină romantică alături de persoana iubită.

Unde-s doi puterea creşte! Gemenii sunt plini de energie şi nu o vor risipi.ci o vor investi în proiecte profitabile.

Toate activităţile de astăzi ale racilor, vor sta sub semnul Reuşitei şi al Succesului! Se anunţă o zi cu multe zâmbete.

Leii vor fi cu mintea departe astăzi, însă nu la muncă.Vor fi într-o continuă stare de visare cu ochii deschişi, aşa că nu vă puneţi baza pe ei.

Nativii Fecioară vor fi primii cand va veni vorba de distracţie. De aceea, implicarea la locul de muncă va fi aproape zero.

La fel şi Balanţele.nu vor excela la capitolul muncă, în schimb la leneveală, sunt primele. Aşadar, după muncă şi răsplată.

Scorpionii vor pleca într-o scurtă călătorie de afaceri. Astrele le sunt favorabile în plan social, aşa ca ar face bine să profite de toate oportunităţile.

Săgetătorii şi bunadispoziţie fac casă bună astăzi. Zâmbitori şi relaxaţi vor atrage doar evenimente pozitive.

Capricornii ar face bine să nu mai plece urechea în dreapta şi în stânga înainte de a lua o decizie. Astăzi pot miza sută la sută pe intuiţie.

Vărsatorii se vor întrece pe ei înşişi în ceea ce priveşte munca. Cu greu cei din jur vor putea ţine pasul cu ei.

Nativii peşti au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită. Vor fi răsfăţaţi şi vor primi multe surprize plăcute.

Refolosești sticla de apă? Este mai nesănătos decât dacă ai duce la gură o jucărie roasă de un câine... De râsu' plânsu'! Reportajul jurnaliştilor englezi despre traficul de arme din România a ajuns subiect de parodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x