Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Gemenii au succes pe toate planurile, dar fecioarele trebuie sa fie atente la serviciu!

Va fi un inceput de saptamana cu succese pentru berbeci, mai ales in plan familial. Nici banii nu ii ocolesc astazi. Taurii nu sunt atat de norocosi in ceea ce priveste finantele. In schimb, la serviciu le va merge de minune. Proiectele lor se vor bucura de sprijin si aprecieri.

Gemenii vor fi cu zambetul la purtator. Atitudinea lor pozitiva ii va ajuta nespus in a vedea partea frumoasa a lucrurilor mai putin placute petrecute astazi.

Racii vor avea ceva de furca in mediul profesional. Activitatile se vor desfasura cu dificultate, asa ca rabdarea va fi obligatorie.

Leii stiu cum sa se puna in valoare si nu vor face rabat de la acest lucru. Vor incerca sa fie in centrul atentiei prin tot ceea ce vor intreprinde.

Fecioarele vor avea de pierdut din cauza ranchiunii de care dau dovada in relatia cu anumite persoane apropiate. Ar trebui sa stie ca nu detin adevarul absolut si sa mai lase garda jos.

Balantele se vor bucura de o zi cu multe evenimente frumoase pe toate planurile. Se va ivi ocazia de a si spori bugetul.

Scorpionii vor avea motive de mandrie in plan profesional, proiectele lor vor fi apreciate si cine stie, se pot alege cu o promovare.

Sagetatorii tac ei cat tac, dar si cand se supara, e indicat sa nu fiti pron preaa lor. Din pacate, se vor confrunta cu situatii care sa le puna nervii la incercare.

Capricornii vor avea o zi linistita, toate se vor desfasura conform planurilor. Ii asteapta vesti bune legate de finante.

Varsatorii cu greu renunta la anumite idei. O vor tine pe a lor si aceasta atitudine poate isca dispute in mediul social. In plan familial, surprizele frumoase nu ii vor ocoli.

Pestii isi vor investi timpul si energia in punerea la punct a proiectelor personale si vor avea sorti d izbanda in tot ce vor face.

Lectie de ecologie! Cativa copii din San Diego fac arta din... GUNOAIE!... Fenomen rar! Eclipsa "hibrid" de soare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x