Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 mai!

O fi vineri, insa, inainte de distractia din weekend, e absolut necesar ca leii sa-si faca datoria la serviciu. Daca nu vor sa se aleaga cu sanctiuni. Nici scorpionilor nu le arde de lucruri serioase!

Berbecii vor sa-si consolideze relatia emotionala, tocmai de aceea astazi isi vor concentra toata atentia pe acest plan.

Taurii sunt in forma maxima! Sociabili, eficienti, vor fi colegii ideali daca vreti sa va preia din indatoriri si responsabilitati.

Gemenii, in schimb, nu sunt activi astazi, la serviciu aproape ca nu le simti prezenta. Din cauza acestui fapt nu vor avea mari realizari.

Racii vor reusi sa convinga persoane influente sa li se alature in proiectele profesionale importante. Se vor alege cu bani frumosi din acestea.

Leii ar trebui sa devina ceva mai seriosi. Iau lucrurile in joaca la birou si e posibil ca la urma sa nu le mai arda de distractie.

Fecioarele acorda mult prea mult timp proiectelor profesionale, iar acest fapt ar putea da nastere unor dispute familiale.

Balantele vor avea o zi buna pe toate planurile. Pe seara, ar fi bine sa se astepte la ceva vesti imbucuratoare.

Scorpionii se vor confrunta cu probleme de comunicare la serviciu. Sefii nu vor fi multumiti de randamentul lor asa ca ii asteapta sanctiuni.

Sagetatorii au parte de evenimente neprevazute care ii vor impiedica sa-si respecte intocmai programul. Cu rabdare si calm vor reusi sa rezolve activitatile din plan.

Capricornii se vor trezi fara voia lor in niste situatii neplacute si orice ar face sa iasa basma curata nu prea le va iesi.

Varsatorii sunt critici si nu le va scapa niciun lucru nelalocul lui. Sa nu se mire de ce nu le va fi agreata si cautata compania.

Pestii vor fi intelegatori si vor trata cu ingaduinta persoanele care le vor gresi. Pe seara vor avea parte de multa distractie.

Cadou pentru UE de la Antena 3: Un steag de dimensiuni impresionante! Urmeaza drapelul Romaniei!... Sase ciobani vor pleca in transhumanta cu 300 de oi din Brasov pana in Cehia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x