Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 11 aprilie!

Sagetatorii se vor misca cu incetinitorul astazi la serviciu, asa ca, sa nu aveti mari pretentii in ceea ce-i priveste. Scorpionii in schimb vor avea o zi cu multe reusite.

Berbecii acorda prea multa atentie unor persoane care nu au ganduri bune in ceea ce ii priveste. Putina ignoranta n-ar strica.

Taurii stau foarte bine la capitolul comunicare si vor reusi sa se puna de acord cu apropiatii asupra proiectelor de viitor.

Gemenii pleaca urechea la lucruri care nu ii privesc si care le pot aduce neplaceri. Ar fi spre binele lor sa nu se implice in discutii care nu ii vizeaza.

Racii nu vor fi prea vorbareti cu cei din jur, urgentele profesionale ii vor face sa se axeze doar pe finalizarea acestora si mai putin pe socializat.

Lse vor implica in proiecte noi si, chiar daca initial le vor privi cu scepticism, le vor aduce satisfactii nebanuite.

Fecioarele isi vor pune ambitia la bataie pentru a obtine un contract important. E bine sa stie ca vor exista persoane care sa le puna bete-n roate.

Balantele vor fi lipsite de energie si asta din cauza suprasolicitarii din ultima vreme. E absolut necesar sa ia o binemeritata vacanta.

Scorpionii sunt plini de tact. Stiu sa foloseasca cele mai potrivite cuvinte pentru a obtine ceea ce vor.

Sagetatorii nu vor fi cele mai active persoane la birou. In schimb acasa vor rezolva in timp record toate activitatile casnice.

Capricornii stiu sa-si ofere ajutorul neconditionat atunci cand cei din jur au nevoie de acest lucru. Si initiativele nu vor ramane neapreciate.

Varsatorii vor fi numai lapte si miere. Binevoitori, nu vor refuza sa dea o mana de ajutor atunci cand le va fi ceruta.

Pestii ar trebui sa aiba grija la ceea ce vorbesc. Anumite vorbe de ale lor pot fi intelese gresit si pot da nastere cu usurinta conflictelor.

Cascadorie la limita! Mai multi tineri canadieni au sarit cu masina peste calea ferata... Robotul libelula a facut senzatie la targul de la Hanovra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x