Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 februarie!

Munca nativilor sagetatori nu va fi in zadar, iar asta deoarece astrele indica vremuri insorite in plan profesional. Pentru berbeci, insa, lucrurile nu sunt tocmai roz.

Nimic pare sa nu fie pe gustul nativilor din zodia berbec. Sunt conflictuali si cauta nod in papura in orice discutie sau situatie.

Taurii vor fi caracterizati de calm astazi si nu se vor crampona de problemele din plan emotional, ci vor incerca din rasputeri sa gaseasca cele mai bune solutii.

Organizare. De acest lucru ar trebui sa tina cont astazi nativii gemeni in activitatile demarate. Asta daca vor sa se bucure si de reusita.

Racii au tot felul de idei in ceea ce priveste proiectele personale. Pot miza cu incredere pe intuitia lor, nu vor da gres si vor avea parte si de sustinere.

Leii nu vor accepta jumatatile de masura. Asa ca isi vor lua in serios indatoririle de astazi si isi vor da toata silinta sa termine ceea ce au inceput.

Fecioarele vor fi presate de timp sa ia anumite decizii delicate in plan profesional. N-ar strica sa ia in considerare si sfatul familiei.

Balantele vor avea o zi bogata in evenimente care le vor lasa cu semne de intrebare vizavi de oamenii de care se inconjoara. Indicat ar fi sa fie mai selective in alegerea prietenilor.

Scorpionii sunt stapani pe situatie si vor reusi sa tina in frau lucrurile care se vor abate de la fagasul normal.

Sagetatorii vor participa la evenimente importante pentru viitorul profesional si vor reusi sa se faca remarcati in fata sefilor.

Este posibil ca nativii capricorni sa primeasca o propunere interesantă, dar care sa presupuna riscuri mari. Asa ca ar fi bine sa se gandeasca bine inainte de a lua o hotarare.

O zi cu suisuri si coborasuri pentru varsatori. Sunt cu capul in nori si risca sa intampine probleme din acest motiv.

Pestii sunt incapatanati, nu accepta puncte de vedere diferite de ale lor, iar acest fapt ar putea isca conflicte in mediul profesional.

Observator Special: Cercetatorii lupta impotriva plictiselii: te invata cum poti propulsa o masina cu sticle de suc... VIDEO! Casatorie intre doi bivoli in Thailanda: ceremonia a fost una traditionala si datina a fost respectata indeaproap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x