Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 21 martie!

Multa pace si liniste va fi in viata nativilor raci astazi. In schimb, leii vor avea parte de agitatie si tumult. Macar de ar fi singurii cu probleme!

Nativii din zodia berbec ar trebui sa lucreze cu rabdare la proiectele profesionale. Doar asa vor reusi sa obtina si rezultatele asteptate.

Taurii sunt binedispusi si plini de ganduri pozitive. Pe seara, este posibil sa se aleaga si cu ceva bani.

Gemenii nu se incurca atunci cand vine vorba de a face surprize celor din jur. Astazi vor fi responsabili cu buna dispozitie a apropiatilor.

Racii se vor implica suta la suta in viata de familie. Vor avea multe satisfactii astazi.

Leii au asteptari mult prea mari de la proiectele aflate in derulare. Ar fi spre binele lor sa ia in calcul si un eventual esec.

Fecioarele sunt numai un zambet. Evenimentele placute de astazi le vor incarca bateriile si le vor face sa se gandeasca serios la a incepe noi proiecte.

Balantele nu vor excela in domeniul profesional. Vor prefera sa-si indrepte atentia spre planul familial.

Scorpionii stiu ca a fi diplomat le poate aduce multe castiguri pe viitor. Asa ca se vor conforma si vor profita din plin.

Sagetatorii vor fi pusi in situatia de a lua hotarari importante in plan personal. Este important sa nu se lase influentati.

Capricornii vor avea o zi buna in plan profesional. Este posibil sa primeasca si ceva propuneri profitabile pentru viitorul lor.

Varsatorii sunt acizi, nu prea iarta nimic si se vor enerva usor. Asa ca ar fi indicat sa va purtati cu manusi cu ei.

Cei nascuti in zodia pesti vor reusi sa gaseasca raspunsul unei probeme care le-a dat ceva de furca in ultima vreme. Un coleg de serviciu le va fi de un real ajutor.

Observator Special: Un telefon care costa cat o masina...... VIDEO | Un tanar australian pasionat de rap a dat un adevarat spectacol in metrou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x