Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 21 septembrie!

Cum sa nu fii zambitor si binedispus, cand te asteapta o zi excelenta? Vorbim despre nativii gemeni. Iata care sunt predictiile pentru celelalte zodii!

Nehotararea le va aduce neplaceri nativilor berbeci. Spun una si fac alta.Apropiatii s-ar putea supara din cauza faptului ca nu au cuvant.

Taurii in schimb sunt hotarati sa leneveasca si sa faca numai ce isi doresc., chiar si cu riscul de a-si supara apropiatii.

Gemenii sunt in mare forma, vor avea o zi incarcata, dar forma in care se gasesc ii va ajuta suta la suta.

Racii au o pofta de viata si un chef de distractie incat nu vor sta locului o clipa. Se previzioneaza o zi cu multe satisfactii.

Leii vor pleca intr-o calatorie in interes de serviciu. Nu le prea surade ideea, insa ar trebui. Astrele arata ca vor avea mari satisfactii.

Fecioarele se vor distra pe cinste, isi vor petrece ziua alaturi de familie si prieteni. SE anunta o zi linistita.

O fi week-end, insa pentru balante asta nu prea conteaza. Se vor ocupa de proiecte importante si vor avea rezultate pe masura.

Scorpionii vor doar sa se odihneasca, de aceea vor renunta la activitatile profesionale din plan. Pe seara, vor primi bucuroase vizita unor prieteni dragi.

Sagetatorii vor primi oferte tentante de afaceri. Ar face bine sa analizeze cu atentie situatiile si sa nu se gandeasca numai la bani.

Capricornii sunt cam impulsivi astazi, spun tot ce le trece prin cap si risca sa dea nastere unor conflicte. Si ar face un bine daca ar face apel la diplomatie.

Varsatorii se vor bucura de o zi excelenta. vestile bune si succesele nu ii vor ocoli.

Pestii sunt cam dezorganizati, se implica in multe activitati si risca sa nu le reuseasca mai nimic.

Horoscopul pentru week-end, cu Camelia Patrascanu: "Gemenii au parte de distractie"... VIDEO! Un film cu imagini senzationale despre Germania nazista a fost descoperit in Belgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x