Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 3 mai!

O zi echilibrata pentru lei. Vor face totul cu masura si vor avea surprize frumoase profesionale

Berbecii dispun de foarte multa energie, sunt foarte activi, astfel ca vor finaliza toate proiectele din plan, nu putine la numar.

Inspiratia si pragmatismul taurilor reusesc sa scoata din incurcatura persoane dragi. In cea de-a doua parte a zilei se intrevede o scurta calatorie.

Gemenii nu vor avea o zi prea buna, vor intampina ceva probleme profesionale, insa vor reusi sa gaseasca solutiile optime.

Racii vor reusi sa incheie un contract pe care l-au asteptat mult timp. Pe seara, vor avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata.

Echilibrul va fi cuvantul zilei pentru lei. Vor incerca sa multumeasca pe toata lumea si sa aiba parte de liniste si armonie in jur.

Fecioarele se vor organiza de minune si vor reusi sa puna la punct tot ceea ce si-au propus.

Balantele vor rezolva toate problemele familiale, asa ca in week-end se vor putea relaxa in linste.

Scorpionii sunt cam delasatori in ceea ce priveste sanatatea si nu e deloc bine. Ar fi indicat sa acorde o mai mare atentie acestui capitol.

Sagetatorii vor lenevi astazi. S-ar putea alege cu ceva critici pentru aceasta atitudine, asa ca n-ar strica sa fie mai constiinciosi

Capricornii sunt foarte sensibili astazi, asa ca indicat ar fi sa-i menajati si sa va purtati cu manusi cu ei. Nu de alta, dar sunt si foarte irascibili.

Varsatorii vor incasa o suma frumusica de bani si acest fapt ii va binedispune.

Pestii au o intuitie extraordinara, fac investitii care le vor aduce castiguri semnificative. In plan sentimental, momentele de relaxare in doi au luat locul certurilor, ceea ce nu poate fi decat bine.

ACCES DIRECT | Imagini inedite din 1987, de la nunta lui Corneliu Vadim Tudor ! (VIDEO)... MADE IN CHINA | Opere de arta din nisip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x