Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 1 august!

Nativii din zodia berbec vor avea de suferit de pe urma nehotararii de care dau dovada. Pot pierde momente favorabile daca nu iau taurul de coarne. Taurii vor avea o zi relaxanta, in care isi vor pune gandurile in ordine si vor face noi planuri. Iata ce spun astrele si pentru celelalte zodii!

Stapanirea de sine a Gemenilor va fi fundamentala in relatiile cu semenii. Datorita acesteia vor aplana situatiile conflictuale izbucnite in timpul zilei.

Racii vor emana buna dispozitie si vor lua partea fumoasa a lucrurilor. In plan financiar ar trebui sa mai faca ceva economii.

Leii nu vor fi o companie prea placuta. Activitatile profesionale ii vor face zgarciti la vorba si cam irascibili.

Nativii din Fecioara sunt buni sfetnici si intuitia ii va ajuta sa ia decizii corecte, dar si sa dea cele mai bune sfaturi.

Pentru Balante se anunta surprize si oaspeti nepoftiti de la care vor afla lucruri la care nici macar nu se gandeau.

Scorpionii isi vor face singuri probleme din cauza impulsivitatii lor. Ar trebui sa ia lucrurile usor si sa nu reactioneze sub imperiul nervilor.

Entuziasmul este cuvantul zilei pentru Sagetatori. Se vor implica in tot ceea ce vor intreprinde cu mult drag si spor, iar roadele muncii se vor vedea.

Capricornii se vor bucura de liniste pe plan familial, iar asta ii va face sa priveasca cu calm fiecare situatie mai neplcuta.

Varsatorii vor avea o zi incarcata cu multe evenimente, insa spiritul lor organizatoric le va fi aliat. In plan emotional, ar trebui sa mai lase garda jos.

Pestii traverseaza o perioada buna din punct de vedere financiar si ar fi bine sa profite de plin de aceasta.

Imagine SOCANTA! Un pescar australian inghitit de un rechin se lupta sa iasa din stomacul acestuia!... Printul Charles, speriat de un vultur plesuv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x