Antena Căutare

Horoscopul zilei cu Andreea Joita! Vezi ce-ti rezerva astrele pe 10 august!

Astazi, racii au parte de o zi miununata. Vor fi binedispusi si vor atrage numai lucruri bune in jurul lor.

Pentru nativii din zodia Berbec va fi o zi a incertitudinilor - nesigurantele din domeniul profesional ii vor face sa nu fie tocmai in apele lor. Seara insa, va fi dominata de surprize placute.

Taurii vor fi ingrijorati de finalizarea unor lucrari personale si vor fi placut surprinsi sa vada ca le-au iesit toate ca la carte.

Gemenii se vor bucura de o zi buna in plan social. Ideile lor vor fi apreciate de cei din jur si vor fi puse imediate in aplicare.

Racii sunt zambitori si emana pozitivism - cu asa atitudine, vor atrage numai lucruri benefice lor!

Resursele nativilor Lei par inepuizabile. Se simt in stare sa realizeze orice si, spre surprinderea multora, le va iesi de minune acest lucru.

Cei nascuti in zodia Fecioara vor lasa deoparte lucrurile de natura profesionala, se vor relaxa si vor petrece in familie.

Balantele nu se vor dezice de promisiuni desi astazi vor intalni destule obstacole in demersurile lor. Seara va fi insa rezervata distractiei.

Scorpionii vor avea parte dde intamplari neprevazute, insa vor sti cum sa le gestioneze. Prezenta lor de spirit ii va scoate din incurcatura.

Sagetatorii sunt plini de energie si nu o vor irosi, ci vor profita de aceasta pentru a pune la punct proiecte personale.

Pentru nativii Capricorni este o zi a deciziilor, stau de minune la capitolul inspiratie asa ca hotararile vor fi corecte.

Multe dintre asteptarile nativilor Varsatori se vor concretiza. Se vor convinge inca o data ca rabdarea este cheia rezolvarii tuturor lucrurilor.

Pestii si buna dispozitie sunt sinonime, niciun eveniment mai putin placut nu va reusi sa le strice starea de spirit.

VIDEO! Respira, se joaca cu furculita si cu papilele tale gustative: aceasta este mancarea "vie"!... Misterul Mona Lisei va fi, in sfarsit, deslusit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x