Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 12 august!

Daca pana acum nu le-a fost pe plac, de astazi sigur le va placea ziua de luni, taurilor. Nu de alta, dar astrele indica reusite una si una. Iata predictiile pentru toate zodiile!

Berbecii isi vor incepe ziua in forta, planurile lor profesionale vor capata cu usurinta contur datorita determinarii si eficientei lor.

Taurii vor fi in mare forma, nimic nu li se va parea de nerealizat, astfel ca se anunta o zi cu reusite.

Gemenii cu greu vor empatiza cu nevoile celor din jur, vor fi dezinteresati de problemele altora si se vor focusa pe proiecte personale.

Racii in schimb vor fi binevoitori si isi vor oferi sprijinul oridecateori va fi nevoie. Au spor si la bani.

Leii isi vor dedica timpul activitatilor familiale si vor avea spor in toate. Este posibil sa primeasca oferte tentante de afaceri.

Fecioarele sunt pline de umor si vor vedea doar partea frumoasa a lucrurilor chiar daca vor avea motive de dezamagire.

Balantele ar face bine sa stea departe d situatii tensionate, pot spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu si care sa le creeze probleme.

Scorpionii sunt cu gandul numai la vacanta. De aceea implicarea lor profesionala va fi aproape de zero si nu vor avea motive de lauda cu cele realizate.

Sagetatorii in schimb vor fi motorul in activitatile d astazi, dorinta lor de munca nu va ramane nerasplatita si se pot alege cu o promovare.

Capricornilor le arde d glume la inceput de saptamana. Nimic rau in asta, dar ar fi cazul sa dea dovada de seriozitate macar la serviciu, pt a evita sanctiunile.

Varsatorilor le va merge de minune in plan familial, se anunta vesti bune. Nici in plan profesional nu stau rau, dedicarea lor le va fi rasplatita.

Pestii sunt pusi pe cearta. Irascibilitatea lor ii va pune in situatii delicate. E absolut necesar sa se mai tempereze daca nu vor sa si faca dusmani.

Uimitor! Un chinez a stat in cap pe o funie, la 116 metri altitudine, fara coarda de siguranta!... NASA a descoperit o planeta de culoare ROZ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x