Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 15 iulie!

Leii incep cu dreptul saptamana. Vor avea de ce sa fie zambitori. NIci taurii nu stau rau, se anunta o zi cu reusite. Iata ce spun astrele astazi pentru toate zodiile!

Berbecii vor sti cum sa gestioneze corect proiectele de serviciu, tocmai de aceea vor obtine rezultatele mult asteptate.

Eficienta va fi cuvantul de ordine pentru Tauri. Vor realiza tot ceea ce isi vor propune in timp record si in mod exemplar.

Gemenii ar trebui sa lase incapatanarea la o parte si sa fie mai concilianti in relatiile cu ceilalti, pentru a nu incepe saptamana cu dispute.

Racii vor avea o zi incarcata in plan profesional, insa forma in care se gasesc ii va ajuta sa faca fata tuturor provocarilor.

Eforturile Leilor vor da roade, vor reusi sa puna bazele unei activitati mult gandite, care le va aduce satisfactii financiare.

Fecioarele vor avea de luat decizii importante pe plan familial si nehotararea lor le va da batai serioase de cap. In schimb, au spor la bani.

Balantele vor primi si alte responsabilitati de serviciu si asta nu va fi deloc pe gustul lor. Dar macar acasa au parte de liniste si armonie.

Scorpionii nu stralucesc la capitolul indatoriri profesionale, vor fi imprastiati si nu vor reusi decat sa-i incurce pe cei din jur.

Sagetatorii sunt autoritari si nu vor tolera niciun lucru care nu e la locul lui. Nu vor ezita in a-i pune la locul lor pe cei care nu vor proceda conform dorintelor lor.

Rapiditatea ii va caracteriza pe Capricorni, vor rezolva in timp record toate activitatile planificate.

Cei din Varsator vor fi numai un zambet, nu se vor crampona de lucrurile mai putin placute de astazi, ci dimpotriva isi vor pastra starea pozitiva.

Pestii nu vor refuza sa se implice acolo unde vor fi implcati, vor face totul cu drag si se vor alege cu multe aprecieri si laude.

Nunta pe doua roti, in Piatra Neamt! ... 407 ani de la nasterea lui Rembrandt, celebrati printr-un Google Doodle special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x