Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 16 iulie!

Va fi greu sa tineti pasul cu varsatorii, vor fi agitati si plini de energie. Pentru fecioare se anunta o zi linistita in plan familial.

Berbecii sunt foarte precauti si cantaresc temeinic lucrurile. Vor analiza orice situatie pe toate partile si acolo unde va fi nevoie sa hotarasca, vor amana luarea unei decizii.

Taurilor le place vorba, nu gluma, insa ar face bine sa treaca si la fapte daca vor sa aiba dupa ce sa traga linie la final de zi.

Gemenii vor da dovada de multa diplomatie in relatiile colegiale si vor sti cum sa procedeze pentru a obtine ceea ce isi doresc. Nici banii nu ii ocolesc astazi!

Racii ar trebui sa stie cand sa spuna stop muncii, sa se mai menajeze si sa se odihneasca. Munca, munca, dar sanatatea este mai importanta.

Leii vor avea parte de ceva schimbari in plan profesional, important este ca modificarile vor fi unele de bun augur.

Fecioarelor le merge de minune in plan familial. Se anunta vesti imbucuratoare la acest capitol.

Balantele nu sunt deloc chibzuite in ceea ce priveste banii. Pentru binele personal, ar trebui sa se gandeasca sa mai faca si ceva economii.

Scorpionii vor fi binedispusi, cu umorul la purtator si vor fi implicati in situatii benefice lor, mai ales din punct de vedere familial.

Sagetatorii se vor bucura de intamplari frumoase in plan emotional, iar acest fapt le va spori si mai mult cheful de munca.

Cu nativii Capricorn trebuie sa aveti multa rabdare astazi, se vor mobiliza cu greu si pe deasupra, vor fi si lipsiti de interes la serviciu.

Varsatorii vor fi ca argintul viu astazi, vor fi caracterizati de o stare de agitatie accentuata.

Pestii isi vor concentra atentia pe latura familiala si vor incerca sa gaseasca solutii pentru toate problemele de cuplu.

O "floare" cu 101 petale a inflorit deasupra unui oras din Rusia! ... GALERIE FOTO! Cele mai frumoase 20 de locuri pe care trebuie sa le vizitezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x